Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » LUA script MTA-ba de hogyan?

Városi Zoltán kérdése:

LUA script MTA-ba de hogyan?

Figyelt kérdés
Szeretnék MTA-ba egy egyszerű scriptet megíratni. Ha valaki tud benne segíteni nagyon hálás lennék.

2014. júl. 12. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Árat mondj és könnyebb lesz üzletelni, hidd el.
2014. júl. 12. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Értékelem az első hozzászólót. Baráti jó viszonyra gondoltam elsősorban meg amiben tudnék neki segíteni esetleg, kiadványszerkesztés, modellezés... Jelenleg kicsit le vagyog gatyásodva.
2014. júl. 12. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most először láttam az "ingyen" szót két sorban leírva.
2014. júl. 12. 19:30
 4/5 anonim válasza:
3. Akkor ön bizonyára most az utóbbi időben jöhetett le a falvédőről. :-)
2014. júl. 15. 04:41
 5/5 SuperNowa válasza:

Szia! Énis 2napja kezdtem el ezt, elég nehéz elöbb még elég kínai ami oda van írva minden cucc, de én mostmár összetudtam rakni 24óra tanulás után egyedileg, egy cylinder nevű nem parancsal müküdtethető modot!

Ittvan pár kép amiket kissebb tutorial-al tettem össze 24óra alatt és értettem mit írok össze, mostmár képes lennék összerakni job systemet is..

képek:

Teleporter: [link]

Radar Iconok: [link]

/nevem parancs: [link]

/pos parancs: [link]

A szerver hamarosan nyillik azaz vasárnap ha érdekel BlueMTA a neve..

2015. jan. 24. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!