Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » MTA San Andreas scriptelés?

MTA San Andreas scriptelés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy hogyan és mivel lehet scriptelni egy MTA szervert? Arra lennék kíváncsi, hogy milyen programmal lehet scriptet írni MTA-ra és a kész scriptet, hogy tudom berakni az MTA-ba, hogy működjön?

Legfőképp arra lennék kváncsi, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy objekten(lebegő nyilon) megnyomsz egy betüt és bevisz a házba. Azért fordultam hozzátok mert nagyon nemtalálok videókat meg útmutatókat seholse.

Van programozói tapasztalatom!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 22. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Video: How to make an MTA script.

LUA Programozási nyelven.

A mods/deathmatch mappába kell tenned a script mappáját.

2014. jún. 22. 13:05
 2/3 A kérdező kommentje:
És ez a fájl automatikusan indul a szerverrel? Mert láttam olyan videót, hogy külön indította a scriptet vagy az autó modot.
2014. jún. 22. 13:39
 3/3 anonim válasza:

Amikor elindítod, vagy mindig újraindítod a szervert, akkor beolvassa ezeket a fájlokat, és egészen addig azokkal fog dolgozni, amíg megint újra nem indítod - függetlenül attól, hogy esetleg FTP-n közben módosultak e a fájlok.

De asszem akkor is frissül a tartalom, ha admin konzolból elindítasz, vagy újraindítasz egy modot, azt nem próbáltam - a saját szerveremen én mindig a forrásfájlokban kezelem a modokat, az ingame felületek általában csak tönkretesznek minden kódot.

2014. jún. 23. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!