MTA San Andreas scriptelés?
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan és mivel lehet scriptelni egy MTA szervert? Arra lennék kíváncsi, hogy milyen programmal lehet scriptet írni MTA-ra és a kész scriptet, hogy tudom berakni az MTA-ba, hogy működjön?
Legfőképp arra lennék kváncsi, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy objekten(lebegő nyilon) megnyomsz egy betüt és bevisz a házba. Azért fordultam hozzátok mert nagyon nemtalálok videókat meg útmutatókat seholse.
Van programozói tapasztalatom!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Video: How to make an MTA script.
LUA Programozási nyelven.
A mods/deathmatch mappába kell tenned a script mappáját.
Amikor elindítod, vagy mindig újraindítod a szervert, akkor beolvassa ezeket a fájlokat, és egészen addig azokkal fog dolgozni, amíg megint újra nem indítod - függetlenül attól, hogy esetleg FTP-n közben módosultak e a fájlok.
De asszem akkor is frissül a tartalom, ha admin konzolból elindítasz, vagy újraindítasz egy modot, azt nem próbáltam - a saját szerveremen én mindig a forrásfájlokban kezelem a modokat, az ingame felületek általában csak tönkretesznek minden kódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!