Hogyan kezdjem el a javascriptet?
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon de nagyon kezdő vagyok a programozás szinten,ezért megszeretném tanulni a unity3d játékmotorhoz a javascriptet.Nem tudtuk ajánlani valami jó videókat DE NAGYON RÉSZLETEST ami a nagyon alapoktól kezdődik vagy esetleg valami weboldalt,vagy akár valaki bejelölhetne skypon és akkor megmutathatná az alapokat... Nagyon kéne a segítség! Előre is köszönöm ha valaki szeretne segíteni.Skype nevem: liberty272712013. dec. 17. 23:19
2/10 A kérdező kommentje:
Ha lehet akkor magyar segítő oldal/vidi legen! Mert angol NEM KELL
2013. dec. 19. 12:48
3/10 anonim válasza:
Akkor a saját érdekedben ne kezdd el a Javascriptet.
4/10 A kérdező kommentje:
Értem az angolt de nem akarok angol nyelvű tutorial szerint megtanulni ennyire nehéz meggérteni egyes hülye embereknek?
2013. dec. 19. 15:06
5/10 SimkoL válasza:
A programozás nyelve angol, persze vannak kivételek pl. Comenius Logo :) Akkor ajánlom azt.
6/10 A kérdező kommentje:
De nekem javascript kell emberek...
2013. dec. 19. 18:08
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D
2013. dec. 19. 23:39
9/10 A kérdező kommentje:
És még egy fontos kérdés ez a javascript unityhez jó? Mert én nekem a javascript ismerete unityhez lenne szükséges
2013. dec. 19. 23:43
10/10 anonim válasza:
"Három féle nyelven tudjuk programozni játékunkat, ezek közül talán a javascript a legnépszerűbb, ezen kívül C#-ban és Booscript-ben bírhatjuk interaktivitásra az objektumokat. Javascript, mint játék programnyelve? Egyáltalán nem lehetetlen, sőt, a Unity-ben ez a preferált nyelv. "
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!