Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » VB nyelvfelismerő program...

VB nyelvfelismerő program google translattel?

Figyelt kérdés

egy textbox-ba beirok egy szót és gombnyomásra bemásolná a google translate textboxába az pedig nyelvfelismerő módban megmondja,hogy magyar e a szó és a prgogi kiiratja az eredményt lehetséges ez?

a gtranslate HTML kódjában megtaláltam a dolgokat de nem nagyon tudom értelmezni és használni.

2014. jún. 14. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg az URL-t nyelvfelismerés után.

Beírtam, hogy alma, és erre változott az URL:

[link]

Általánosítva:

[link]

Ha csak nyelvfelismerésre kell, akkor a célnyelv neked mindegy.

A dolgod annyi, hogy összerakod a fenti URL-t és letöltöd a HTML lapot, majd kiszeded a felismert nyelvet belőle.

Mondjuk azt hozzátenném, hogy az életed ne bízd rá. Látod, beírtam, hogy alma és spanyolnak látja.

2014. jún. 14. 18:35
 2/8 ejbenjaro ***** válasza:
Nézd meg a Google translate api-t, lehet segít abban, hogy ne találd fel újra a kereket :).
2014. jún. 14. 18:35
 3/8 A kérdező kommentje:

1:tényleg spanyol...de szerintem 95%-ban eltalálja nekem ez elég

a html kódban ha magyar akkor egy div tabindex=0 stb...value=auto-magyarnyelv észlelve lessz de ezt,hogyan tudom kiszedni a kódból?

2014. jún. 14. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:

(A) reguláris kifejezéssel

(B) HTML parszerrel

2014. jún. 14. 18:44
 5/8 A kérdező kommentje:
azthiszem segítségre szorulok. a webbrowser1.documenttext.length mindig ugyanannyi szóval ha be0rok egy magyar szót nem lessz benne a html kódban,hogy magyar nyelv felismerve de akkor mégis hogyan lehetne megcsinálni(internet explorer html nézegetőjében feketével megjelenik,hogy észlelte miután be0rtam a szót valaki seg0tsen!)
2014. jún. 14. 20:49
 6/8 A kérdező kommentje:

ezt a kérdést soha nem raktam fel...

ha egy magyar szó után be0rok valami hülyeséget pl. "sefljsnlekfmn" aztis magyarnak mondja...

2014. jún. 14. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:

"Mondjuk azt hozzátenném, hogy az életed ne bízd rá. Látod, beírtam, hogy alma és spanyolnak látja."

Jó, jó, hát hiszen van egy olyan szó, akkor most melyik nyelv legyen? Nyilván amit többen beszélnek, nem?

2014. jún. 14. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

"Jó, jó, hát hiszen van egy olyan szó, akkor most melyik nyelv legyen? Nyilván amit többen beszélnek, nem?"

Nyilván. Nem is mondtam, hogy rossz ez a módszer. Csak arra hívtam fel a Kérdező figyelmét, hogy ha a GT-re akarja bízni, hogy "megmondja,hogy magyar e a szó", az nem lesz 100% pontos.

2014. jún. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!