Email címlistámból hogyan szűrhetném ki a duplikáltakat egyszerűen?
Így néz ki, itt egy példa 2 sor.:
INSERT INTO `list1` VALUES ('Talalt', 'laszlo.cim2@hotmail.com');
INSERT INTO `list1` VALUES ('Talalt', 'cim1@freemail.hu');
SELECT nev
FROM email
GROUP BY nev
HAVING count(*) > 1;
nem spam, csak találtam még kb 5 éves listát, akkoriban még joomla-ztam és az adatbázis ezen részét félretettem, a jelenlegi rendszerem pedig már 2-3 éves, gondoltam a régi rendszerem címeit beintegrálom az újba, plusz van egy pár éves gmail címlistám is, de duplikálni meg nem akarok márpedig biztosan akad benne ismétlődés.
Szóval mind törvényes és saját magam által gyűjtött cím, nem sok, de azért 1-200 email címet kár lenne kárbaveszni hagyni, még ha pár százalék már nem is él.
"Szóval mind törvényes és saját magam által gyűjtött cím"
aha, és mikor megadták, beleegyeztek, hogy teleszemeteld őket?:)
"Szóval mind törvényes és saját magam által gyűjtött cím"
Ez külön-külön igaz lehet, egy cím amúgy is ritkán törvénytelen. Más kérdés, hogy törvényes-e a gyűjtés, és megint más, hogy az lenne-e a felhasználás. Ne haragudj, de számomra ez a 'Talalt' nem bizalomgerjesztő, nem szeretnék ilyesmiben segíteni.
#8 saját magam által gyűjtött, évekkel ezelőtt félretett és most előkerült ahogy takarítottam a gépet = talált :)
ha segítesz, segítesz ha nem hát nem, de visszautasítom a burkolt vádakat miszerint esélyes hogy illetéktelenül vannak nálam a címek, vagy te soha nem találtál bemappázva rég elfeledett dolgokat, kép, videó, szakdolgozat vagy bármi? :)
Félreérted..
Hiába a te oldalad, és hiába regisztrált rá valaki emailt megadva, attól még nem egyezett bele hogy teleszemeteld a fiókját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!