Ericssonnál FPGA teszt?
Haha, túlélted a Jogi-Tanácsadó-Kft piacelemzését, amit galád módon az Ericsson személyiség tesztnek állít és ad minden szerencsétlen jelöltnek?
NA én ennél a tesztnél gondoltam úgy, hogy az ericsson csak köcsögösködni akar, és nem várnak komoly munkát, tartós munkaszerződésre.
Etikus? Már az az etikátlan, hogy könyveld egy jogi tanácsadással foglalkozó Kft gazdasági eseményeit, és piacelemzési kimutatásokat készíts!
Természetesen, a VHDL-Verilog leíró nyelv alkalmazásakor épp az a legnagyobb problémám, hogy ki hogyan pereli az Ericssont, és hogyan képviseljem őket a bíróságon, mint MÉRNÖK!
Na, hogy ne csak offoljak:
HR-es csaj felvisz a 10. emeletre, bezár téged egy irodába, ahol gépen töltöd ki a C, C++, VHDL, Assembly teszteket, természetesen angol nyelven, és angol billentyűzeten, amit nem tudsz átállítani magyarra, mert nincs jogosultságod (hogy amíg keresed a karaktereket, addig is menjen az idő, hát nem köcsögség ez is?)
utána jön az úgynevezett "személyiség" teszt.
Logikai feladatok: F1 és F2 billentyű ezt csinálja a geometriai alakzattal, és akkor szopd ki a kisujjadból, hogy mit csinál az F8 F9 billentyű, egy darab marhára bonyolult ábrából, amin legalább 5 másik billentyűt ütöttek le.
...
Személyiség teszt:
Egy XIII kerületi jogi tanácsadó Kft ügyfélkapcsolatait és megkereséseit elemezd, havi bontásban. Számold ki az iroda fenntartási költségeit... Csinálj éves főkönyvi kimutatást a megadott számlákból... Hogyan változna a bevétel, ha taláromra beperelné Y Kft-t...
...
értő olvasás, csakhogy a kérdések nem a szövegre irányulnak, hanem az aktuális business stratégiákra...
Na én itt felálltam, és megköszöntem a részvételt.
Érdekes módon, a jelenlegi cégemnél nemhogy jogi dolgokkal, de se gazdasági, se HR-es dolgokkal nem kell foglalkoznom, csak azzal kell törődnöm, hogy az ügyfél elégedett legyen a VHDL kódom által lefedett állapottérrel, és a hozzá írt angol nyelvű dokumentációval, ugyanazért a bérért!!!
És kódot kell írni, vagy kiválasztani a jó választ a felsoroltakból? Gyakornoki állásról lenne szó.
Ez a személyiség teszt tényleg ilyen gáz? Mindenhol látom erre panaszkodtak, nem akartam hinni a szememnek. Nálam ezzel már átmentél volna, hogy hagyod a pic$ába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!