Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ericssonnál FPGA teszt?

Ericssonnál FPGA teszt?

Figyelt kérdés
Valaki írt mostanában nálunk? Hogy néz ki?
2014. jún. 4. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Haha, túlélted a Jogi-Tanácsadó-Kft piacelemzését, amit galád módon az Ericsson személyiség tesztnek állít és ad minden szerencsétlen jelöltnek?

NA én ennél a tesztnél gondoltam úgy, hogy az ericsson csak köcsögösködni akar, és nem várnak komoly munkát, tartós munkaszerződésre.

2014. jún. 4. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Mindenkinek jobb lett, hogy 1. válaszadó nem jött az Ericssonhoz. Aki köcsögösködésnek érzi a tesztet, valószínű meg is bukott volna. Megvan annak is a pszichológiája.
2014. jún. 4. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Jobb is, mert én eredetileg FPGA fejlesztői állásra jelentkeztem mérnöki diplomával, és nem talpnyaló Sales munkatárs felvételire.
2014. jún. 4. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
És abból a szempontból is jobb, hogy az etikai kódexnek legalább nem kell megfelelned :)
2014. jún. 4. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor talán most már arra válaszoljatok ami eredetileg kérdés volt.
2014. jún. 4. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát emberünk (the one with the knife) nem fog tudni választ adni, aki pedig ott dolgozik, kétlem, hogy segítene.
2014. jún. 4. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
46%

Etikus? Már az az etikátlan, hogy könyveld egy jogi tanácsadással foglalkozó Kft gazdasági eseményeit, és piacelemzési kimutatásokat készíts!

Természetesen, a VHDL-Verilog leíró nyelv alkalmazásakor épp az a legnagyobb problémám, hogy ki hogyan pereli az Ericssont, és hogyan képviseljem őket a bíróságon, mint MÉRNÖK!

Na, hogy ne csak offoljak:

HR-es csaj felvisz a 10. emeletre, bezár téged egy irodába, ahol gépen töltöd ki a C, C++, VHDL, Assembly teszteket, természetesen angol nyelven, és angol billentyűzeten, amit nem tudsz átállítani magyarra, mert nincs jogosultságod (hogy amíg keresed a karaktereket, addig is menjen az idő, hát nem köcsögség ez is?)

utána jön az úgynevezett "személyiség" teszt.

Logikai feladatok: F1 és F2 billentyű ezt csinálja a geometriai alakzattal, és akkor szopd ki a kisujjadból, hogy mit csinál az F8 F9 billentyű, egy darab marhára bonyolult ábrából, amin legalább 5 másik billentyűt ütöttek le.

...

Személyiség teszt:

Egy XIII kerületi jogi tanácsadó Kft ügyfélkapcsolatait és megkereséseit elemezd, havi bontásban. Számold ki az iroda fenntartási költségeit... Csinálj éves főkönyvi kimutatást a megadott számlákból... Hogyan változna a bevétel, ha taláromra beperelné Y Kft-t...

...

értő olvasás, csakhogy a kérdések nem a szövegre irányulnak, hanem az aktuális business stratégiákra...

Na én itt felálltam, és megköszöntem a részvételt.

Érdekes módon, a jelenlegi cégemnél nemhogy jogi dolgokkal, de se gazdasági, se HR-es dolgokkal nem kell foglalkoznom, csak azzal kell törődnöm, hogy az ügyfél elégedett legyen a VHDL kódom által lefedett állapottérrel, és a hozzá írt angol nyelvű dokumentációval, ugyanazért a bérért!!!

2014. jún. 5. 17:55
 8/8 A kérdező kommentje:

És kódot kell írni, vagy kiválasztani a jó választ a felsoroltakból? Gyakornoki állásról lenne szó.

Ez a személyiség teszt tényleg ilyen gáz? Mindenhol látom erre panaszkodtak, nem akartam hinni a szememnek. Nálam ezzel már átmentél volna, hogy hagyod a pic$ába. :D

2014. jún. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!