Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a külömbség a Betatest és...

Mi a külömbség a Betatest és a Feldtest közt? Definició szerint szerintem ugyan az, de wikipédia, meg más oldalak szerint szinonim szavak.

Figyelt kérdés

Betatest:

Test oder testweiser Betrieb eines Softwareprodukts durch repräsentative Kunden/Anwender in der Einsatzumgebung des Kunden/Anwenders. Mittels eines Beta-Tests wird eine Art externer Akzeptanztest durchgeführt, um vor der endgültigen Freigabe eine Rückmeldung vom Markt einzuholen und das Interesse der potenziellen Kunden für das Softwareprodukt zu erzeugen; häufig durchgeführt, wenn die Zahl der möglichen Anwendungsumgebungen sehr groß ist

Feldtest:

(1) Siehe Beta-Test

(2) Erprobung einer Vorabversion eines Softwareprodukts durch einen (repräsentativ) ausgewählten Kundenkreis mit dem Ziel, Einflüsse aus nicht vollständig bekannten oder nicht spezifizierten Einsatzumgebungen zu erkennen und/oder die Marktakzeptanz zu prüfen

2012. dec. 14. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Le van írva, mi a kérdés? Sok különbség nincs, majdnem uaz
2012. dec. 14. 08:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt en is tudom,hogy majdnem ugyan az. Engem a kulonbseg erdekel. En ugy ertelmezem, hogy ugyan az. De akkor miert van ra ket kulonbozo fogalom? Ezek szerint valami kullonbseg csak van..
2012. dec. 14. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:
le van irva, b.aszki. bétatesztnél van acceptance teszt, feldtestnél pedig nincs, illetve nincs teljesen meghatározva.
2012. dec. 14. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!