Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van olyan honlap, ahol teljese...

Van olyan honlap, ahol teljesen le van írva a C++ fájlkezelése?

Figyelt kérdés
Olyan oldal érdekelne, ami leír elejétől a végéig, alapoktól kezdve mindent a C++ fájlkezeléséről. Olyan kellene amin ha lehet (bár nem tudom C++ban is külön van-e) de ha igen akkor mindent leírna, filemegnyitást, módosítást, illetve hozzáfűzést.
2014. jún. 2. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy csomó van, google ki is dobálja őket.
2014. jún. 2. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
2014. jún. 2. 21:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm!

ui: Tudom, csak próbáltam volna magyar linkeket, mivel 18 évesen úgy hogy nem vagyok infó szakos és csak kezdő c++ból túl sokat ezek nem jelentenek. :D De holnap nekifekszem és megnézem.

2014. jún. 2. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Magyar linkek is vannak.

[link]

Pölö:

[link]

[link]

2014. jún. 2. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
tudok szolgálni alapokkal írj privátot ha gondolod.
2014. jún. 2. 23:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2014. jún. 3. 06:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Érdemes ráfeküdni az angolra.

A magyar anyagon hamar elfogynak, még Egyetemi könyvekből, jegyzetekből is csak éppen haladóig lehet eljutni.

2014. jún. 3. 09:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Illetve az érdekelne, ha van valami ami IOResult-hoz hasonlít pascalban akkor azt valaki leírná? Azért kéne pl. hogy ha nincs a fájl akkor csak írja bele,csinálja meg, de ha van akkor ugye fűzze hozzá. És itt kéne az ioresult, hogy ha ad hibakódot akkor csak írja ha nem akkor fűzze. Köszi előre is.
2014. jún. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!