Kivel csináltatnátok jó honlapot? (nem az ingyenes érdekel)
Akár itt, de igazából a kérdés az hogy milyen célra.
én többnyire magammal :)
egyébként érdemes olyan céget nézni ami nem tegnap alakult és van némi referenciája nem csak marketingszövege
Na például az ilyen "gagyi fejlesztőket" amilyet az első válaszoló linkelt messziről kerülném.
Nézz körül a neten, nézz portfóliókat és az alapján válassz.
Na valakinek sértette a szemét, hogy azt mertem (mertük) állítani, hogy értünk a webfejlesztéshez. :)
Egyébként ettől még hasznos amit írtunk, (szóval kedves kérdező ne tévesszen meg az irigyek értékelése). Továbbra is kitartok a véleményem mellett, miszerint mindenképpen olyan céget kell nézni amelyik nem csak a levegőbe beszél, hanem le is tett valamit az asztalra. Persze jó volna azt is tudni, hogy mi a pontos feladat. Nekem egyébként nem szimpatikusak azok akik joomla-ra vagy wp-re vagy drupal-ra építenek weboldalt, majd azt adják el. Egyedi igénynek egyedi weboldal... és legfőképpen ne kérjenek el egy kisebb vagyont olyanért, amit csak átalakítottak és hozzáraktak egy skin-t.
Köszönöm minden válaszolónak az információkat.
Így azt hiszem tudom milyen feltételek mellett válasszak
szakembert. További sok sikert mindenkinek.
Keresd Impavidus Mortalt a facén.
Az megold minden problémád, bármi is legyen az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!