Erre a célra érdemes honlapot csinálni?
Figyelt kérdés
Szeretnék kisebb-nagyobb programokat írni (többek között játékokat). Ezeket ha kész lesznek honlapra rakjam fel? Vagy csak tegyek néhány helyre néhány linket? C++ tapasztalatom van.2012. okt. 26. 14:56
1/5 anonim válasza:
attól függ mi a célod a programokkal.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyából semmi..
2012. okt. 26. 16:38
3/5 anonim válasza:
Ha semmi célod nincs vele, akkor (szerintem) maximum egy ingyenes domaint regisztrálj, és oda rakd fel őket.
Domain nevet venni, és tárhelyet bérelni (vagy tovább pörgetve, szervert bérelni) akkor van értelme, ha esetleg pénzért szeretnéd eladni azokat a programokat, és természetesen lenne is rá érdeklődés.
4/5 A kérdező kommentje:
Jó lenne pénzért eladni de még nem múltam el 16...
2012. okt. 27. 05:31
5/5 anonim válasza:
Akkor addig gyakorolj, sajátítsd el a nyelvet magas szinten. :)
Bár személyes vélemény szerint a C# valamennyivel jobb. (JAVA, C# és C++ nyelveket tanulom)
A JAVA meg nekem ilyen "érdekes" nyelv (explicit és implicit dolgok, stb.) és ennyi, de azzal se akarok túl mélyre menni. Van pár dolog benne, amit nem tudok megszokni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!