Milyen honlapot érdemes csinálni?
A szándék komoly, webdesignolok / PHP-t is ismerem, voltak már korábbi munkáim. De nem akarok egy már eleve halott projektbe belekezdeni (pl. egy oldal, ami kizárólag egy konkrét dologra, filmre, mittomén van kihegyezve.. nem sok látogatót fog vonzani).
Illegális tartalmat se akarok futtatni.
világvégevisszaszámláló.com
ez azért jó, mert mindig aktuális... :)
montihun:
ja, olyasmi. miért, olyan nehéz megosztani ezeket? ha nem értesz hozzá, a büdös életbe nem valósítod meg egyik ötleted se, had gazdagodjak már meg inkább én.
Kedves kérdező, a világ, és az emberek nagy ívben leszarják, hogy te más ötletéből akarsz meggazdagodni.
Komolyan arra számítasz, hogy te állítólag értesz a weblapkészítéshez, akkor mi meghajolunk előtted, és fossuk magunkból a jobbnál jobb ötleteket, csak hogy TEneked jobb legyen?? Ideje felébredni...
Igen.
Azon kívül, hogy trollkodsz, és lököd a világmegváltó szarságaidat, már rég írhattál volna valamit. Ha már olyan k*rva megmondomembernek hiszed magad, azt meséld el, honnan szülted ezt a pár sornyi baromságot? Segítséget kértem, nem azt, hogy ítélkezz a képességeim fölött, illetve, hogy meghajolj előttem (de már úgyis elég mélyre hajoltál, ki is nyalhatod a se ggemet :))
Kedves kérdező.
Olyat csinálj ami érdekli az embereket!
//Egyik felhasználó voltam a sok kőzűl ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!