Üdv a Hackerek milyen programnyelvet használnak? Illetve honnan tudnám megtanulni? (nem akarok hackelni csak kíváncsi vagyok)
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 17:03
12/15 anonim válasza:
Hát pedig de.
Nézd már meg pl. hány törés (mert a cracker is hacker), kisebb célszoftver, telefon manipulátor progi íródott VB-ben.
13/15 SimkoL válasza:
#Round Robin: Te el is olvasod amiket leírsz ?
14/15 SimkoL válasza:
A VB, VBA, VBS és VB.NET-nek is megvan a maga helye a programozásban, informatikában. Ezekből leginkább a VBA és VBS fedőnevűeket emelném ki - a másik kettő 'szinte' bármivel helyettesíthető - ugye a VBA-t a makrók írásához, a VBS-t pedig mint olyan script nyelvet amit minden Windows 'megért'.
15/15 anonim válasza:
SimkoL:
Szerintem nem halna bele senki, ha a VB mint lehetőség nem létezne, de emellett el kell ismerni, hogy konfortos.
Nekem a VB 3.0 volt az első és egyben utolsó élményem. Egy korlátos, rohadt lassú valami, de a környezet a maga kényelmével - akkor legalábbis - nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!