Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Üdv a Hackerek milyen programn...

Üdv a Hackerek milyen programnyelvet használnak? Illetve honnan tudnám megtanulni? (nem akarok hackelni csak kíváncsi vagyok)

Figyelt kérdés

2014. máj. 27. 17:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Visual Basic" aha hogyne, xDD
2016. jan. 2. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Hát pedig de.

Nézd már meg pl. hány törés (mert a cracker is hacker), kisebb célszoftver, telefon manipulátor progi íródott VB-ben.

2016. jan. 3. 01:32
 13/15 SimkoL ***** válasza:
#Round Robin: Te el is olvasod amiket leírsz ?
2016. jan. 3. 10:46
 14/15 SimkoL ***** válasza:
A VB, VBA, VBS és VB.NET-nek is megvan a maga helye a programozásban, informatikában. Ezekből leginkább a VBA és VBS fedőnevűeket emelném ki - a másik kettő 'szinte' bármivel helyettesíthető - ugye a VBA-t a makrók írásához, a VBS-t pedig mint olyan script nyelvet amit minden Windows 'megért'.
2016. jan. 3. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

SimkoL:

Szerintem nem halna bele senki, ha a VB mint lehetőség nem létezne, de emellett el kell ismerni, hogy konfortos.

Nekem a VB 3.0 volt az első és egyben utolsó élményem. Egy korlátos, rohadt lassú valami, de a környezet a maga kényelmével - akkor legalábbis - nagyon tetszett.

2016. jan. 3. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!