Free Pascalban hogy kell megoldani?
"hat todod ezt gyorsan irtam es nem a helesiras a fontos"
Én gyorsan is tudok helyesen írni, meg mindenki más is.
És de a helyesírás a fontos, ugyanis egy jelzés az igényességről, pontosságról.
Ha egy rendkívül egyszerű és megengedő nyelvben sem tudsz helyesen írni, mint a magyar, akkor kódot soha a büdös életben nem fogsz tudni írni, mert ott bizony kőkemény szabályok vannak.
"az a lenyeg hogy megerted ha van esz s ha nincs akkor csak komentalsz"
Hát sajnos nálad nincs túl sok.
"te csak komentaltal ugy latom ha anyira erted miert nem adsz peldat aal sokat nem segitesz az embereken hogy folyamatosan mondod hogy ez konyu ez nem tudom milyen."
Ó én nagyon is értem, kb 15 perc alatt meg tudnám írni, habár pascalhoz elég sokat kéne gugliznom.
De a megoldást akkor se mondanám meg, ha térden csúszva könyörögnél.
Persze a bankszámlám vastagodása jó motiváció lenne... :)
"hat figyelj mindenki magabol indul ki :))))"
Akkor a te világképed elég sötét lehet.
"s ha teheted kerlek tobet ne ird le a jelemvonasodot nem vagyunk kivancsiak ra :)) :)"
Na most akkor buksz vagy fizetsz, gyorsan döntsd el, nem érek rá nagyon sokáig.
Nice, épphogy félrenézek egy kis időre, mire visszajövök, már javában (kár hogy nem Java-ban) megy a szájkarate. :D
Nem beszállni akarok, csak felmerül bennem 2 gondolat:
1) Órán mit tanultatok, ha nem ezeket? Számonkérés a leadott anyagból szokott lenni. Vagy az órán leadott alapokra építve sarkall gondolkodásra. (Pl. a fenti feladathoz legalább vettétek a tömböket, ciklusokat és a fájlkezelést.)
2) Ha nem érted a programozást, a Pascal nyelvet, akkor szólj a tanárnak, és korrepetál. Mondjuk persze nem utolsó pillanatban.
Na mi van apuci, remélem leb#szott a tanár rendesen. :)
Most már elkezdesz akkor tanulni, vagy visszajössz még hisztizni párszor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!