Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Free Pascalban hogy kell...

Free Pascalban hogy kell megoldani?

Figyelt kérdés
Keszitsunk matrixot amely kiolvas egy allomanybol 10x10 es matrixot! 1) Szamitsuk ki a matrix elemeinek oszeget .2) Legnagyobb elem kiirasa 3) legkiseb elem 4) szam. Ki. A foatlo es mellekatlo osszeget 6) irassuk ki a foatlo es melekatlo lnko-jat.7) irassuk ki piros szinnel a matrix prim ertekeit (set color, text, color 4: ) 8) paros zold szinre, paratlant lilara kulon kiiratni sorokba 9) irassuk ki a matrixot ugy, hogy felcsereljuk az elso oszlopot a 10-es oszloppal 10) irassuk ki a matrixot ugy hogy az elso sor felcserelodik a 1-3 2-4 5-7 6-8 9-10 11) tudvan azt hogy a negyzetes matrix a foatlo es a mellekatlo negy teruletre oszthato fel szamoljuk ki a legnagyobb terulet szamat amelynek a szamainak az oszege a legnagyobb

#PASCAL PROGRAMOZAS
2014. máj. 19. 16:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"hat todod ezt gyorsan irtam es nem a helesiras a fontos"

Én gyorsan is tudok helyesen írni, meg mindenki más is.

És de a helyesírás a fontos, ugyanis egy jelzés az igényességről, pontosságról.

Ha egy rendkívül egyszerű és megengedő nyelvben sem tudsz helyesen írni, mint a magyar, akkor kódot soha a büdös életben nem fogsz tudni írni, mert ott bizony kőkemény szabályok vannak.

"az a lenyeg hogy megerted ha van esz s ha nincs akkor csak komentalsz"

Hát sajnos nálad nincs túl sok.

"te csak komentaltal ugy latom ha anyira erted miert nem adsz peldat aal sokat nem segitesz az embereken hogy folyamatosan mondod hogy ez konyu ez nem tudom milyen."

Ó én nagyon is értem, kb 15 perc alatt meg tudnám írni, habár pascalhoz elég sokat kéne gugliznom.

De a megoldást akkor se mondanám meg, ha térden csúszva könyörögnél.

Persze a bankszámlám vastagodása jó motiváció lenne... :)

"hat figyelj mindenki magabol indul ki :))))"

Akkor a te világképed elég sötét lehet.

"s ha teheted kerlek tobet ne ird le a jelemvonasodot nem vagyunk kivancsiak ra :)) :)"

Na most akkor buksz vagy fizetsz, gyorsan döntsd el, nem érek rá nagyon sokáig.

2014. máj. 19. 17:18
 12/21 A kérdező kommentje:
nyugi pajtas elob visznek teged a dilihazba mind hogy en megbukjak , de latom veled nincs mit foglalkovni egy nagykepu kis senki vagy akinek a szaja jar de tudod amekorara notel akkorat is eshetsz es ezt jelkepesen mondtam
2014. máj. 19. 17:23
 13/21 anonim ***** válasza:

Nice, épphogy félrenézek egy kis időre, mire visszajövök, már javában (kár hogy nem Java-ban) megy a szájkarate. :D

Nem beszállni akarok, csak felmerül bennem 2 gondolat:

1) Órán mit tanultatok, ha nem ezeket? Számonkérés a leadott anyagból szokott lenni. Vagy az órán leadott alapokra építve sarkall gondolkodásra. (Pl. a fenti feladathoz legalább vettétek a tömböket, ciklusokat és a fájlkezelést.)

2) Ha nem érted a programozást, a Pascal nyelvet, akkor szólj a tanárnak, és korrepetál. Mondjuk persze nem utolsó pillanatban.

2014. máj. 19. 17:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy vették, de neki az is mindegy lenne, ha csak külön vele foglalkoznának 5 éve, szarik az egészről magasra.
2014. máj. 19. 17:35
 15/21 SimkoL ***** válasza:
[link] csak a kérdező kedélyének borzolása érdekében. Ha írta volna a progit legalább itt járhatna. :) A kérdés feltétele óta voltam boltan - falun lakom messze van - megvacsoráztam - stb... :)
2014. máj. 19. 18:43
 16/21 A kérdező kommentje:
na tugyatok mit az ilyen nagy pofaju emberek jobb ha halgatnak es nem is ertem miet van megcsinalva ez az oldal ha nem segit senki es ehelyet a pofajat jartassa mint Guitar God !
2014. máj. 21. 14:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Pofad van de tehetseg 0
2014. máj. 21. 14:19
 18/21 A kérdező kommentje:
Egyebkent koszonom a valaszolonak aki segitet , es elkeszitete az ilyeneknek van helye itt nem a masfajta komentalo embereknek.
2014. máj. 21. 14:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Na mi van apuci, remélem leb#szott a tanár rendesen. :)

Most már elkezdesz akkor tanulni, vagy visszajössz még hisztizni párszor?

2014. máj. 21. 14:24
 20/21 A kérdező kommentje:
kepzeld el nem, de miert vagy ilyen agresziv ? nem tudsz csondben maradni es vegezni a dolgod?
2014. máj. 21. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!