Visual C#-ben ezt le tudná nekem programozni valaki?
Hatalmas segítség lenne, és nagyon megköszönném.
Autóbusz/vasút/repülőjárat kiválasztás, helyfoglalás a feladat.
Ha több időm lenne, megcsinálnám... ...mert imádok programozni...
...én csak azt nem értem, hogy aki a házifeladatait másoktól kéri, az miért nem megy olyan szakra, ahol nincs programozás... :-) ...vagy ez még csak középsuli? A többi osztálytársad nem csinálja meg?
Egyetem, de csak a diploma miatt vagyok itt, utálom a programozást, aztán megyek mekibe. xdddd :DD
Egyébként szerdára kell, de probléma megoldva. :)
1. Minek mész olyan szakra ami eszerint nem érdekel.
2. Az előttem szólónak igaza van.
3. Hiányos,és ködös a specifikációd.
4. Ingyen miért tenne bárki,bármit is ?
5. Nem azért van programozás kategória itt hogy mások háziját csináljuk,hanem azért hogy ha valaki ELAKAD valahol egy probléma megoldása közben,segítséget nyújtsunk neki,és ne megoldjuk helyette....
Mert nem akartam plusz egy évet elcseszni az újrafelvételizéssel, ezért kerestem egy olyan szakot, ami érdekel egy kicsit, illetve baromi jól lehet vele keresni, de sajnos hozzá tartozik a programozás is, amit gyűlölök.
Egy szóval nem mondtam, hogy nem fizetnék honoráriumot, akár 3000 Ft-ot is kiadtam volna, de mint említettem, a probléma már megoldva.
Köszönöm a segélyed, de nem a te adódóból tanulok, hanem anyuméból, apuméból, és a tesóim adóiból, illetve keresetéből. Szóval emiatt ne problémázz, mi is fizetünk, szóval engem IS megillet a jog, hogy tanuljak, még ha annyira nem is szeretem.
De szimplán egy programozási segítséget kértem, nem a felvételizéssel, és "ha nem akarod, ne tanuld" kategóriát.
Bocsánat a hangnemért és a stílusért, de ha nem inged, ne
vedd magadra...;)
Pacsiii
Az adórendszer lénye... áhhh le se írom...
Következő szakod mi lesz? Agysebész? Azzal is elég jól lehet keresni.
Nem is kell leírni. A lényeg az, hogy nekem is jogom van ott lenni, ahogy neked is jogod lenne, vagy a Te gyerekednek. Vagy akárki másnak.
És igen, elképzelhető, hogy az lesz a másoddiplomám. Vagy a harmad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!