Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet saját e-osztályna...

Hogyan lehet saját e-osztálynaplót készíteni?

Figyelt kérdés
Légy szíves írjátok le minden lépését,hogy hogyan kell csinálni! Köszönöm! :)
2014. márc. 16. 16:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
8/10 Az Excelnél többet tudok,mivel ennél többet tudok. Már android appokat is csináltam!
2014. márc. 16. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Mutass valami munkát és meglássuk.

Szerintem egy ilyen komplex rendszert nem fogsz 10-20 nap alatt megcsinálni.

2014. márc. 16. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát amíg ilyeneket írsz, hogy "bejönne egy excel táblázat szerűség", és még mindig nem tudsz válaszolni arra, hogy milyen ismereteid vannak adatbázisokkal kapcsolatban, addig én fenntartom, amit mondtam, és az Android-appok itt marhára nem játszanak...

#10: én is arra utaltam #8-ban. Azt komoly tudással rendelkező szakemberek írják, és nem ennyi ideig készült, mint amit a kérdező szeretne.

2014. márc. 16. 20:08
 14/14 tabaki ***** válasza:

@20:08:

Én is a te hozzászólásod okán kerestem rá, hogy milyen ingyenes van, és ráismertem...

Kérdező, ha nem a programozói virtus fűt, hanem tényleg használhatót akarsz, szerintem ne erőltesd a sajátot. A feladat összetettsége meg az adatokhoz való hozzáférés protokolljának biztonságos megszervezése valószínűleg tömegével dob föl majd olyan problémákat, amelyekre most álmodban sem gondolsz -- nem beszélve arról, hogy legalábbis kínos, ha esetleg a te melléfogásodnak köszönhetően fér hozzá illetéktelen az adatokhoz, vagy vesznek el osztályzatok. Az is kérdéses (a munkád értékétől függetlenül), hogy egyáltalán tekinthető-e hiteles dokumentumnak egy hivatalos jóváhagyás nélküli szoftver. Én azt gondolom, hogy nem, és biztos lehetsz benne, hogy ezt a támadási pontot minden elégedetlenkedő szülő vagy tanárkolléga meg fogja találni.

2014. márc. 16. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!