Vki help hogy kell saját mc klienst csinálni?
A programozás általában nem olyan, hogy "mutatják" és már tudod. Hanem "mutatják" utánaolvasol, próbálgatod és majd egyszer csak menni fog.
Egyébként a kliens készítés nem legális.
A java programozáshoz elengedhetetlen kellék a Hex vagy a HxD editor. Én az utóbbit ajánlanám. ( [link]
Kell még egy 7zip nevü csomagoló progi. (nincs link)
Továbbá szükséges egy kiinduló pont, azaz egy kliens. Persze ha saját kliens akkor saját szerverfájl is...
Miután megvannak a szükséges programok, azután jobbklikk a minecraft.exe fájlra.
Raktam fel képet is hátha segít...
Most létrejött az asztalon egy minecraft nevü mappa. Lépj bele és látsz benne egy META-INF és egy net nevü mappát. Nekünk most a net mappa kell.
Lépj bele a net mappába és azon belül a minecraft mappába. Most látsz egy rakás CLASS kiterjesztésű fájlt.
Ennyi lenne a bevezetés
Nyisd meg a LauncherFrame.class fájlt. Keress rá a következőre(Ctrl+f a keresés): Magyar Minecraft Kliens by: Colos22( ha nem colostól van akkor ami ott van )
Írd át amire akarod de a meglévőnél ne legyen hosszabb a szöveg! Ha marad néhány betü a régi címből azt szóközökkel törölheted!
Kicsomagolt minecraft.exe visszacsomagolása...
Előző részben leírtam hogy lehet szétfejteni a minecraft .exe fájlt. Most leírom hogy lehet visszacsomagolni ha már minden módosítás kész.
Először lépjünk bele a minecraft mappába ahol a META-INF és a net mappa található. Jelöljük ki és 7zip-pel tömörítsük ZIP formátumba. A zip neve legyen pl.: minecraft
Utána hozzunk létre a C:\ meghajtón egy mappát. (Neve pl.: kliens)
Rakjuk bele az eredeti minecraft.exe fájlt és a minecraft.ZIP fájlt.
Nyissuk meg start menü => Futtatás. Írd be hogy cmd és okézd le.
Kijön egy fekete ablak akkor írd be:
"
cd C:\kliens[ENTER]
copy /B minecraft.exe+minecraft.zip MinecraftKliens.exe[ENTER]
"
Miután kész a kliens mappában létrejön egy MinecraftKliens.exe fájl, az a sajátod amit módosítottál.
"A java programozáshoz elengedhetetlen kellék a Hex vagy a HxD editor. "
Hát nem tudom. Évek óta programozom Java-ban és SOSEM volt rá szükség...
amúgy ha illegális akkor mi a helyzet a mestermc-vel meg a livecrafttal?
de én tényleg csinálni akarok nem lopni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!