Kónya Roland kérdése:
Segítséget kérek mert nemértem hogy hogykell egy saját neveldét csinálni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 20:59
2/9 anonim válasza:
Sokan segítene hogyha kicsit konkrétabban leírnád miben kéne a segítség?
3/9 anonim válasza:
Szerintem egy komplett saját neveldét szeretne, amit hozzáértő emberek hosszú hónapok fejlesztőmunkájával raknak össze. Ő is szeretne egyet összedobni...
Kérlek, magyarázzátok el neki...
4/9 anonim válasza:
Imádom az ilyen kérdéseket. :D
De amúgy segítek, tanulj:
htmlt, csst, phpt, sqlt és javascriptet!
5/9 A kérdező kommentje:
Igen ,de én nem szeretnék megtanulni ilyen motor nincsenek hogy bead egy neveldét és a tiéd?
2011. dec. 1. 07:11
6/9 A kérdező kommentje:
Nameg a PHP-24 óra alatt könyvet olvassamel?
2011. dec. 1. 07:12
7/9 anonim válasza:
Nincs ilyen motor...
A php 24-et olvashatod, abból megtanulhatod a php alapjait, esetleg egy elég gyenge neveldét talán össze tudsz rakni belőle...
Ez nem így megy, hogy pár kattintást és megvagy. Több év tapasztalat kell, hogy ténylegesen juss is valamire.
8/9 anonim válasza:
ezzel a hozzáállással felejtsd el hogy valaha neveldéd lesz.
Gondolom te sem lehetsz több 15-nél...
9/9 anonim válasza:
Te hülye vagy? Van egy "motor" ami bead egy neveldét? Fizetni kell érte! (php+ szerver stb.!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!