Hol esetleg kitol kapnek segitseget Pythonba? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Nagy szuksegem lenne egy kis segitsegre python programozasba. Esetleg aki erti jol, es lenne egy kis ideje ram, az segitene egy kicsit? Esetleg ha kapok egy emailt leirom a problemat. koszonom2011. nov. 3. 13:23
3/6 A kérdező kommentje:
Egy olyan programot kell írnom amivel rendszerezhetek, nyilvántarthatok, modifikálhatok egy classt. A class egy FilmKölcsönző. A lényeg hogy a két classt megírtam (kliensek, filmek) de nemtudom hogyan tovább? hogy tudnám folytatni a programírást azzal, hogy olyan funkciókra legyen képes mint például új kliens hozzáadása, új film hozzáadása, ezek modifikálása, stb? nemtudom mennyire volt érthető ahogyan itt leírtam, de ha sikerülne kapnom valakit aki segít kicsit nekem, megpróbálom mégrészeletesebben leírni, esetleg megmutatni a feladatot. nagyon szépen köszönöm
2011. nov. 4. 09:21
4/6 _Jessy_ válasza:
mindezt python-ban? Ehhez csak gratulálni tudok. Egyszer vágtam neki a python-nak de a f..z indentjei miatt feladtam. :)
5/6 _Jessy_ válasza:
Innen egyébként már nem sok dolgod van. Kell egy 'Kolcsonzo' class, amin belül egy listában tárolod a filmeket, tagokat, és megírni a megfelelő fv-eket. Add Remove, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!