Hol tudok megtanulni MTA SA-t scriptelni? Szeretném egy kicsit elsajátítani és egyedi scripteket csinálni, de nem tudom hogy hol vagy hogy, mivel kezdjem. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Leginkább RP szerverekhez szeretnék majd scriptet írni, meg azt a részét szeretném elsajátítani. Valamennyit értek hozzá, de egy saját scriptet nem tudnék megírni. Amennyit értek hozzá az az hogy ilyen dolgokat átszínezni, más pozíciókat megadni, stb. tehát nagyon alap dolgokat. De a megírás szempontjából amint írtam, semmit sem tudok. Ebben tudna valaki segíteni nekem? Nagyon hálás lennék!2014. jan. 28. 08:24
1/2 anonim válasza:
Szia én tudok egy videót lehet nem a legjobb de itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=pCjnewaeE3s
2/2 semmisemsemisemi válasza:
Nos hát hol is kezdjem, google a barátod! Mivel az MTA module(s), src(k) re,meta(kra) épül így értelem szerű hogy mire keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!