Ezeket a programozási/ script nyelveket szeretném megtanulni, illetve van amiből már tudok egy keveset . Miylen sorrendben érdemes elkezdeni tanulni?
Flash >> Actionscript 3.0
Java
Html >> CSS >> PHP >> SQL
C++
Kedves #igaz_mondó!
Akkor idéznék magamtól, hátha így jobban meg a szövegértés:
"...a Java nem elsősorban webes scripteléshez használandó programnyelv..."
Na mégegyszer:
"...nem elsősorban..."
Teccikérteni? :)
#1/#9/#11: Végül is ne tanuljon meg senki főzni, mert van egy csomó étterem, meg zacskós leves és készétel a tecsóban nem? Ja, meg számolni is mi a francnak tanulunk, amikor feltalálták a számológépet, sőt a számítógépet is! :D
Nem semmi vagy :)
"Én nem nem tartom szükségesnek a mély HTML tudást, mert van egy csomó vizuális fejlesztőeszköz rá. Olyanok is, amelyek tiszta kódot állítanak elő. Oké, menő dolog azzal vagizni, hogy elégcsak egy notepad egy weboldal előállításához, de kb. ennyi. Nem hatékony."
Na látod ez az, hogy el sem olvasod, amit én írtam, csak felkapod a vizet és bosszúból lepontozol. Nem arról van szó, hogy vagányság Notepad++-ban írni, hanem arról van szó, hogy amikor PHP kóddal generálsz HTML-t, például egy táblázatot vagy egy egyéni honlapszerkezetet - azt a PHP és belevegyített HTML!!! kódot neked egy program sem fogja megírni. Ahhoz, hogy legenerálj egy táblázatot, mondjuk egy query eredményeiből tudnod kell, mi az a <table>, <tr> és <td>, nem? Gondold már végig. Én erről beszéltem. (#3 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!