Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37. hetet kezdem, érdemes még...

37. hetet kezdem, érdemes még 4dre menni? Csak szeretnék ránézni, hogy jól van-e, nagyon keveset mozog pár napja.

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem, akkor már érdemesebb a kórházba menni, ott ránéznek ingyen és megnyugszol tőle. Ezért felesleges a 4d-s vizsgálat, mert ilyenkor már nem is látszik igazán jól a pici.
2011. dec. 7. 10:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2011. dec. 7. 10:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

szerintem is kh- sima uh-ra.

ha gond van akkor ott is látják,ha nincs gond megnyugszol és még fizetni sem kellett.

2011. dec. 7. 10:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy az első írta. :) Mi voltunk 32 hetesen, de már a baba feje sem látszott igazán, nem fért a képernyőbe. Úgyhogy ha úgy érzed, hogy nagyon aggódsz, akkor a sima uh-on is meg tudják nézni és ne kell érte olyan horribilis összeget kiadni. De nyugi, ilyenkor már ha baj lenne, akár meg is születhetne lassan, de miért is lenne?! Élvezd ki az utolsó heteket és sok boldogságot kívánok a kisbabádhoz!
2011. dec. 7. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, még annyit akartam írni, hogy nekem is egyre kevesebbet mozgott, mert egyre nagyobb és kevesebb a hely, úgyhogy ez is természetes.
2011. dec. 7. 10:26
 6/8 A kérdező kommentje:

jól van, nem aggódom, igaz, hogy harmadik baba, de azért sose lehet tudni. mozog, de két napja sokkal kevesebbet és már nem olyan erősen.

az a baj, hogy szerintem el van számolva és 39 hetes vagyok.

42napos ciklusok voltak, de volt egy méhszájfagyasztásom, utána rögtön terhes lettem és szerintem a fagyasztás után visszaállt az amúgy is egész életemben tartó 28napos ciklusom.

12uh alapján nézve 37 hetes de szerintem van már 39 is.

már 2,7 kg volt a múlt héten is, és igaz hogy az nem túl nagy, de mind két gyerek kisebb volt mármint súlyra az "elvártnál".

szóval ezeket figyelembe véve lehet tényleg nem kell aggódnom, tele vagyok jóslókkal is, szerintem talán egy héten belül megérkezik....köszi Anyukák a válaszokat!

2011. dec. 7. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is a pocakomban van a második és én is úgy vagyok vele mint Te, de mondjuk én még csak a 24. héten vagyok.

Nekem is a 12 hetesen nagyjából egy héttel nézte nagyobbnak. Mos tmár majdnem 3 héttel nagyobb az idejénél és én eléggé úgy gondolom, hogy el van számolva, az előző babám se volt sosem nagyobb, nem nagyon volt eltérés és a 38 héten meg is született. Nálam az kavart be, hogy abbahagytam a szoptatást, mert nem volt peteérésem és már akartuk a babát, 24 ás 30 nap közötti ciklusaim voltak és még a peteérésem is összevissza volt.... Ha megszültél, majd írhatnál, mert kíváncsi vagyok:) első válaszoló

2011. dec. 7. 10:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké, írok, annyiban megnyugodtam, hogy már a 12hetes uh szerint sem lenne korai, legalább ez a biztos...minden jót kívánok, menjen minden a legjobban, üdv!!!
2011. dec. 7. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!