23 hetes terhes vagyok. Úgy érzem, túl keveset mozog a baba. Mikor mennyek dokihoz? Mennyi az a mozgáshiány, amit már érdemes dokinak jelezni?
Figyelt kérdés
Remélem nincs semmi baja, sokat aggódom ez miatt. Mozog, csak keveset....2009. jan. 7. 12:15
1/3 anonim válasza:
Nekem nagyon változó. Van olyan,hogy nap közben is érzem mocorogni.Van amikor csak este és reggel ha fekszek az ágyban. De volt már olyan, hogy este és reggel sem éreztem annyira,csak egy-két pici mozdulatot. Az a lényeg,hogy minden nap megmozduljon.Ne aggódj! Sok minden hat a babára:az időjárás, a te napod,hogy mennyit mozogtál.Te sem vagy minden nap ugyan olyan aktív. Esetleg jelezd az orvosodnak, védőnődnek.
Boldog babavárást!
23 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem kell aggódnod,én is 23 hetes vagyok és teljesen változó a bébi mocorása.Idáig sokat boxolt napközben,két napja viszont nappal nyugi van,éjszaka meg mint a duracell nyuszi:).Lehet,hogy nálad is így van csak nem ébredsz fel rá:)
3/3 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok, köszönöm, kicsit megnyugodtam....
2009. jan. 7. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!