Miért használnak a (web) programozók általában több (2-3) monitort?
Nem feltétlen kell ahoz programozónak lenni, hogy két monitorod legyen.
Nekem is két monitorom van és mikor itthon tanultam a PHP-t akkor az egyiken volt a könyv a másikon meg a Notepad++.
Esetleg arra lehetne használni, hogy egyiken van a böngésző a másikon a notepad, átmész a böngészőre F5 oszt látod mit tettél :D
Én szerintem nincs semmi más oka
haha először nekem is az jutott az eszembe, hogy a másikon meg van nyitva a böngésző és ctrl+s után a másik monitoron f5-öt nyomsz xD, de aztán kiröhögtem magam. hamarabb alt+tabolsz át a böngészőre és frissítesz.
szóval nagyobb felület. értem!
köszike a válaszé'!
Itt pl. a nagyobb felület miatt jó a két monitor.
Nem csak webprogramozóknak, bármilyen programozónak jól jön legalább 2 monitor. Pl. egyiken fut a program, amit tesztelsz, másikon a fejlesztőkörnyezet, igy debug közben nem kell mindig ide-oda váltogatnod.
Vagy egyiken fut egy program, a másikon mondjuk egy WireShark, hogy tudd sasolni a hálózati forgalmat.
Vagy egyiken fut a Visual Studio, a másikon egy Management Studio, és ha van harmadik is, azon mondjuk futhat egy SQL Profiler.
Sokkal kényelmesebbé teszi a munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!