Milyen netes oktatóanyagokat tudnátok ajánlani? (C++)
Magyar nyelven eddig egyedül csak az ilyen "ami érettségihez kell" anyagokat találtam többnyire, amikkel hamarosan végzek, meg még egyet, ami a mátrixokról magyaráz, de nagyon sokkal többet nem igazán, normális, bolti könyvek pedig elég drágák. Ezért jó lenne, ha lenne még a fentieken kívül valami jó, ingyenes tananyag, amivel tovább haladhatok, ami után végeztem a fentebb leírt tananyagokkal.
És egy másodlagos kérdés, Allegro vs. SFML vs. SDL, szerintetek melyik lenne a legjobb oldalnézetes, vagy legalábbis 2D-s játék készítéséhez, próbálkozásokhoz a későbbiekben?
Ha már itt tartasz, beszerezheted "A" C++ könyvet.
A 3 közül pedig kettőt ajánlanék, ebben a sorrendben: SFML, SDL
Előzők:
Az SDL kb. ugyanazt tudja mint az SFML, miért ajánljátok mindkettőt?
Én csak SDL-t használtam, (azt is C-vel), macerás játékot írni vele, de tanuláshoz nagyon jónak találtam.
@wampa
Én úgy értettem, hogy "ebben a sorrendben", hogy SFML-t ajánlom inkább, második helyen pedig a másik, mivel szerintem kényelmesebb az SFML, meg nekem jobban tetszik, de kb. ugyanaz. Egyszerre nyilván hülyeség, érthető okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!