Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

#include <stdio.h>

int main()

{

int m;

for(m=0; m<100000; m++)

{

printf("%d\n",m);

}

return 0;

}

egyenlőre még kezdő vagyok de mit kéne hozzá írni ,hogy mikor elkezd számolni és mikor befejezte azt az idő a legvégén ki írja.

2014. jan. 9. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:

printf("indul\n");

int i;

for(i=0;i<100000;i++);

printf("vege\n");

return 0;

Üres ciklushoz pontosesszőt kell írni a végére, különben a következő utasítást ismétli.

2014. jan. 9. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérdező: Ez egy értelmetlen szöveg: "mikor befejezte azt az idő a legvégén ki írja". Mit akarsz csinálni?

#1 válaszoló: Sztem nem ezt akarta a kérdező, ő a kódjában az m értékeit már kiírja, nem üres ciklus volt. Másrészt nem sok értelme van annak az üres ciklusnak, csak a procit terheli (hacsak ki nem optimalizálja a fordító, de akkor meg felesleges)

2014. jan. 9. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, és döntsd el, hogy C(++) vagy C#. A kulcsszavaknál mért azt adtad meg, hogy Visual C#?
2014. jan. 9. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:
igen pont ez a lényeg hogy 0-tól egyesével számoljon 100.000 ig és ezt menyi idő alatt hajtja végre ezt szeretném én.
2014. jan. 9. 22:36
 5/6 A kérdező kommentje:
simán csak C írtam be és magától írta át :/
2014. jan. 9. 22:37
 6/6 iostream ***** válasza:

mesaure time C

[link]

2014. jan. 9. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!