Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vettem egy új laptopot, hogy...

Vettem egy új laptopot, hogy üzemeljem be?

Figyelt kérdés
Felraktam töltőre, és bekapcsoltam,próbáltam betenni a windows xp-s cd-t ,de nem vitte el, csak vmi szöveget ír ki, ,,please type less/GPL ot less/ COPYRIGHT ,begépeltem mindkettőt,de nem reagál..merthogy nem talál, vagy vmi ilyesmi.Kaptam hozzá egy cd-t (emaschines) de ezt sem vitte el.Ugyanaz van kiírva,(fekete képernyő és ezek a kiírások),hogy csináljam? hogy telepítsem? légyszi segítsetek! kösz
2009. nov. 29. 17:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy alapból gyári hibás, három napon belül kötelesek visszaadni a pénzt vagy kicserélni. Ha visszaadják a pénzedet, menj normális szakboltba, pl. ide: [link]

Én ott vettem asztali gépet fél éve, semmi gond nem volt a telepítéssel (boltban is vállalták volna, de megcsinálta a barátom, a saját adataimat már én tetem fel). A gép azóta is mindenféle hiba nélkül működik.

2009. nov. 30. 22:29
 12/23 anonim ***** válasza:
Tyűha Teszkó?? az kb 2 napig lesz jó
2009. dec. 1. 16:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ne akard elkeseríteni szegényt. Vissza kellene vinni azt a laptopot és visszakérni a pénzt. Aztán bevonulni valamelyik szakboltba vagy áruházba és venni egy jót. Ott van informatikus, aki beállítja.
2009. dec. 1. 17:31
 14/23 A kérdező kommentje:
elvittem számtech.boltba ,aztmondta a hapsi,h integrálni kell (nemtudom az mi :D),de állítólag nincs baja a gépnek.Remélem hnap már xp-vel és jól működve hozom haza :D
2009. dec. 1. 18:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne vegyél bevásárlóközpontban laptopot. Kötelesek lettek volna beállítani, méghozzá ingyen.
2009. dec. 1. 22:13
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

TESZKO XD

ÉS ELINDULT A GÉP?

Na én ennyivel bőven megelégednék a helyedbe :-D

2009. dec. 2. 15:59
 17/23 A kérdező kommentje:

akkor neked bejött az élet..

am. jó lett ,semmi baja.hapsi aztmondta nemérdekes ,h teszkós..nem a teszkó gyártja attól még a gép elég jó

2009. dec. 2. 17:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a Tesco lenne a hibás, biztos jelezték, hogy nincs semmilyen rendszer a gépen, ezért ilyen olcsó, és ezt otthon kell megoldani. Azt sem értem, miért ne lehetne ott ilyesmit venni.
2009. dec. 9. 09:08
 19/23 anonim ***** válasza:
(folyt) és nem is kötelesek telepíteni rá ingyen egy nem olcsó (főleg nem egy másolt) rendszert.
2009. dec. 9. 09:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a "bele kell integrálni" azt jelenti, hogy valószínűleg SATA-s a winchester, nem tetszik neki a Windows HDD drivere, így úgy érzékeli, mintha nem lenne a gépben winchester, ami elég ciki. Ilyenkor szokott az lenni, hogy vagy Native-Sata mode-ba kapcsolják a BIOS-t ( ez a könnyebb ), vagy pedig a Windows CD-hez még "integrálni" kell a SATA drivert, ami annyit tesz, hogy úgy írják ki a Windows-t a CD-re (vagy DVD-re), hogy mellé másolják a szükséges cuccokat.
2009. dec. 10. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!