Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan üzemeljem be újra a...

Hogyan üzemeljem be újra a Nero-t a gépemen? (tűzfal-probléma)

Figyelt kérdés

szóval rajta van a Nero a gépemen,de elég rég nem volt használva.Most pedig a WINDOWS TŰZFAL akadályozza a működését!

RÉSZLETEK:

ha megnyitom a programok közt,a következő alpontok tartoznak hozzá:

Setup

Nero Burning ROM

Nero Express

rámegyek a setupra,azon belül megnyitja a Nero Control Centert.kérdezi h.keressen-e frissítéseket a Nero Control Center.rámegyek,h.igen.

erre kiírja h.a Windows tűzfal blokkolta a hálózati hozzáférést.Ekkor választhatnék,h.automatikusan beállítsa a Nero Control Center a tűzfalat,vagy kézzel állítom be.

szóval hagyjam h.frissítse a tűzfalat?vagy nekem kell valamit beállítani?nem okozhat ez a tűzfal-engedélyezés problémát a gépemen?(vírusok stb)?

amúgy a Nero-n belül mi az a Nero Burning ROM és Nero Express?

köszi előre is ha segítetek.)

2009. dec. 31. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Huuuuuuuuuuuuuu... Windows tűzfal? Valami erősebb kellene a gépedre. Olyan, amelyiken te állíthatod be, mit engedhet át?

Pl. Comodo, ZoneAlarm Free.

2009. dec. 31. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:

jelenleg Avira vírusirtóm van.emellett megfér az általad említett programok mindegyike?

és ha valamelyiket telepítem,akkor a Windows tűzfalat abszolút kapcsoljam ki?

2009. dec. 31. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Avira mellé jó pl. a ZoneAlarm Free

[link]

2009. dec. 31. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok: bármelyiket teszed fel, a Windows tűzfalat ki kell kapcsolni, mert összeakad vele. Nekem Eset Smart Security (tűzfal, virus- és kémprogram irtó egyben) van a gépemen. Ehhez is ki kellett kapcsolni a Windows tűzfalat.

(De ez fizetős). [link]

2009. dec. 31. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:
értem.köszi
2010. jan. 1. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!