Hol tudok c++-t tanulni? A végcél a játékprogramozás de könyveket is néztem és sok könyvről panaszkodnak
Figyelt kérdés
tanfolyam ami jó is hol van személyesen,vagy ha mégis van egy normális könyv vagy dvd akkor hol tudom beszerezni?2013. nov. 30. 09:58
1/5 anonim válasza:
Kezdetknek szerintem nézhetsz tutorialokat youtube-on is pl.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi,kezdem is,és előtte kellene tanulni mást? gondolom a játék programozáshoz először a programnyelvet kell megtanulni utána meg a többit de fogalmam sincs hogy kellene elkezdeni.
2013. nov. 30. 10:17
3/5 anonim válasza:
Általában "Hello world"-től szokás kezdeni, aztán egyre keményebb dolgokat próbálsz megcsinálni ;)
4/5 anonim válasza:
Meg amik tuti kellenek, azok ciklusok, tömbök, változók, programozási alapismeretek :P ezeket kellene átbújnod, ezek minden nyelvben azonosok szinte, néhány különbséggel.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!