Egy villamosmérnöknek mennyire kell belemélyednie a programozásba?
Jövőre lesz programozás órám,és igazából nem tudom mik itt a követelmények Infón eléggé kemény.
És,ha megtetszik itt a programozás akkor közeljövőben gondot jelent,hogy nem infó szakon végeztem,de programozással akarok foglalkozni?
hát nem árt meg
de amúgy szerintem(info) attól függ, hogy milyen területben gondolkozol majd, például villamos energetikához gondolom nem annyira létszükséglet, de beágyazott rendszerekhez gondolom kell az "alacsony" szint
Helló!
Én is villamosmérnökként végeztem, és most programozóként dolgozom. A cégeknek az számít, hogy felsőfokú műszaki végzettséged legyen + programozói tapasztalatod.
Amúgy amiket tanulsz majd infóból, az csak arra lesz elég, hogy fogalmad legyen róla, hogy mi is az a programozás (C, Java, stb.). A programozási nyelvek alapjait fogod tanulni.
Mi még papíron programoztunk, szóval egy ; miatt simán elkaszáltak ZH-n...
"egy ; miatt simán elkaszáltak ZH-n..."
na ezt hol?:DD
Az zsír:D
Itt a bme-n szerintem kell vagy 4-5pontosvessző hiba mire levonnak pontot (és ez info szak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!