Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Középiskolában is tanítanak...

Középiskolában is tanítanak villamosmérnöknek?

Figyelt kérdés
Debreceni vagyok, jövőre felvételizem és szeretném megtudni hogy van-e olyan iskola ahol villamosmérnöknek tanítanak(persze nem mindent, csak kellőképp felkészítenek egyetemre-főiskolára)?
2013. jún. 27. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Bármilyen gimnázium, ahol erős a matek-fizika vonal.
2013. jún. 27. 23:10
 2/8 A kérdező kommentje:
akkor a Gábor Dénes vagy a BOV jó? és melyik a jobb?
2013. jún. 27. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Én gimnázium helyett, valami villamosipari szakközépbe mennék.
2013. jún. 27. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:

"Én gimnázium helyett, valami villamosipari szakközépbe mennék."

Ez sem rossz ötlet, de akkor erős szakközepet kell választani. Továbbá itt van egy olyan hátrány, hogy innen nehezebb másfelé menni, ha esetleg meggondolod magad.

2013. jún. 27. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Viszont a szakközépben a matek-fizika mellett lesznek olyan szakmai tantárgyai is, amivel több tapasztalatot szerezhet. Ergo megtudhatja, hogy tényleg ezt akarja-e tanulni. Inkább középiskolába derüljön ki, hogy nem neki való, mint felsőoktatásba. És ha így is lesz, akkor még ott lesz a lehetősége helyesen dönteni. (osztálytársam informatika szakról gyógyszerészetire ment tovább, úgy, hogy mi csak 2 évig tanultunk biológiát és kémiát)
2013. jún. 28. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is villamosipari szakközepet ajánlom , én is ilyen helyre jártam , a végére elég jó kis műszaki szemléletet sikerült magaménak tudnom , amit gimnáziumban nem osztanak. Az érettségim egyébként kitűnő lett , tehát azt se lehet mondani , hogy humán tárgyakban meg gyenge vagy :D Ha gimnáziumba mennél , akkor én matek vagy fizika tagozatost ajánlanék.

19f

2013. júl. 1. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah és villamosmérnököket egyetemen képeznek , nem pedig szakközépiskolában !
2013. júl. 1. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:
hát azt sejtettem, ezért írtam azt hogy csak kellőképp felkészítenek az elektronikai cuccokra
2013. júl. 2. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!