Javaban a szintakszis mit jelent?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 18:21
2/8 A kérdező kommentje:
Igen... ez szép és jó, csak nem a programozáshoz kapcsolódik. Kaptad a mínuszt.
2013. nov. 24. 18:56
3/8 anonim 

válasza:

ugyan azt mint bármely másik nyelvben
4/8 anonim 

válasza:

és olvasd el a második mondatát annak amit az első linkelt
5/8 anonim 

válasza:

kár, hogy neked nem lehet adni mínuszt, mert tudom, hogy meg se nyitottad, mivel ott van a második bekezdésben
egyébként meg csak ismételni tudom, ugyanaz, mint bármilyen nyelvben
6/8 tabaki 

válasza:

Hm. Te mit vársz, hogy mit jelent? Nehogy én is úgy járjak, mint Első, aki meggondolatlanul a szemedbe mondta az igazságot...
7/8 anonim 

válasza:

A számítástechnikában egy programozási nyelv szintaxisa azt a szabályrendszert jelenti, amely meghatározza, hogy az adott nyelvben hogyan lehet az egyes nyelvi elemeket, utasításokat létrehozni.
/Idézet a linkelt wikipédiás cikkből./
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem az a baja, hogy nem képes felfogni azt a rendkívül bonyolult és összetett mondatot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!