Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudnék csinálni valahogy ilyet?

Tudnék csinálni valahogy ilyet?

Figyelt kérdés
Szóval. Szeretnék csinálni 1 olyan játékot mint az Age Of Empire csak háát nincs semmi tudásom a programozáshoz mert a tanár azt mondja hogy majd engem fog tanítani egyedül programozni mai órán na háát sok minden lett belőle... És azt mondta, olyat fog, hogy a teknős mozog aztán majd rajzol. De na ez mind 1. A lényeg van olyan program ami magyar részletesen leírja, hogy mik mik és tudok vele csinálni egy olyan játékot mint az Age Of Empires. Ha van és programozni kell tudni hozzá akkor légyszíves küldjetek el arról a programnyelvről 1 linket. Előre is köszönöm. Bocsi ha hülyén fogalmaztam de nem vagyok jó fogalmazásban :D. Na szóval van e ilyen program mi a neve és ha kell tudni hozzá program nyelvet ami biztos akkor légyszíves küldjétek el az a programnyelvet amit tudni kell. Előre is köszönöm szépen.

2013. nov. 11. 15:51
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Az lehetetlen, hogy annyi legyen 1 évben általánosban összesen minden tantárgyból :D. Na majd megnézem év végekor :D. Kíváncsi vagyok rá most már :D
2013. nov. 11. 21:14
 22/24 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy ilyen szintű matek tudással programozást akarsz tanulni?

Csúnya lesz.

2013. nov. 11. 22:05
 23/24 anonim ***** válasza:
ja nem minden tárgyból egyesével. összesen.
2013. nov. 11. 23:27
 24/24 progizo válasza:

"Mikor megkaptam az első gépemet akkor ugye mindig csak játszottam vele és azóta az az álmom, hogy bekerülhessek külföldön 1 nagyon jó játékkészítő céghez. De háát szerintem ez marad csak álom :(."

Nem feltétlenül. Mondom, próbáld ki pl. a Game Maker-t. Az alapváltozata ingyen letölthető (magyar nyelvű súgója is van: [link] ) és így is lehet vele saját AoE-t csinálni - csak a grafika elkészítésénél kösd fel a gatyádat, hogy szép és egyedi legyen.

Ne add fel az álmaidat, mert ha elég ügyes és ötletes vagy, saját stúdiót is alapíthatsz. Gondolj bele, hogy a finn Rovio-s srácok az egyszerű kis Angry Birds-szel milyen hírnévre és vagyonra tettek szert.

2013. nov. 12. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!