Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet legjobban hacker...

Hogyan lehet legjobban hacker programot írni illetve "hackerkedni" megtanulni?

Figyelt kérdés
Most szeretnék elkezdi programozni és még egyik nyelvet sem tudom.Melyik nyelvet célszerű hacker programokhoz illetve hackerkedéshez megtanulni?Én a python-t néztem ki, de nem tudom, hogy melyik a legjobb.
2013. okt. 31. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Python nagyon jó az alapokhoz, de azzal nem fogod feltörni a NASA-t. Én C-t tippelnék, de kezdéshez az pöppet nehezebb.
2013. okt. 31. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
a programozás elméletét rendesen tanuld meg, aztán válassz egy nyelvet pl pascal, python, de akár lehet java vagy C++ csak akkor kicsit nehezebb lesz belerázódni
2013. nov. 1. 00:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerintem kezdéshez megtanulom a python-t utána a C, vagy C++.
2013. nov. 1. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És mellesleg nagyon mélyen kell ismerni legalább egy operációs rendszert, célszerűen a Linuxot.
2013. nov. 1. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
python -> C -> Cpp ez jó irány
2013. nov. 1. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:

A C még ki is maradhat, egy kis assembly viszont igen csak jól jöhet!

De kérdező remélem tisztában vagy azzal, hogy a "hackerkedéshez" az alapok megtanulása is bőven évek munkája lesz.

2013. nov. 1. 12:52
 7/8 tabaki ***** válasza:
Negyedikhez kapcsolódva, szerintem is a rendszerek ismerete a fontos, bármelyik nyelv megtanulása ehhez képest kis tétel. Én irkáltam programokat assemblyben is, meg többféle nyelven (csont amatőr szinten, az igaz), de egy programnyelv ismerete önmagában semmit sem számít, csak egy eszköz, attól nem látsz bele a rendszer működésébe.
2013. nov. 1. 15:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egyébként tudom hogy nem egy nap lesz megtanulni :D
2013. nov. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!