SQL? A válaszok után további kérdéseim is lesznek!

Ha jó vagy az Accessben (mondjuk gond nélkül oldasz meg emelt szintű érettségi feladatokat), akkor én a megfelelő összeg fejében néhány óra alatt megadom neked azokat az alapokat, amiből már tovább tudsz önállóan is lépni, és tudod, mit akarsz tanulni. Meg fogja érni a befektetést, írjál privátban.
De a kérdésed teljesen jogos, tudni kell, mit ért a munkáltató SQL alatt, kérdezz rá bátran az állásinterjún. Lehet, hogy csak lekérdezéseket kell csinálni, lehet, hogy kezelni is kell az adatbázist. Én pl. most kerültem először olyan helyzetbe a már ismertnek hitt adatbázis mellett, hogy bele kell ásnom magam a táblatípusok és indexek rejtelmeibe, hogy megértsem, mitől olyan istenverte lassú, tehát kaptam egy újabb kihívási szintet, amikor már röhögve lekérdezek bármit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!