Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van olyan progi amivel lehet...

Van olyan progi amivel lehet ily módon weblapom?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan programot amivel tudok olyat csinálni, hogy a gépemen van a weblap és a gépem kapacitásától függ, hogy milyen gyors az a weblap és beállíthatom rajta a helyét pl:. www.xdclan.atw.hu persze amire regiztem weblapra
2009. nov. 6. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nekem nem tiszta, írd le mégegyszer o.0
2009. nov. 6. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Én ilyen szerver gép féleségre gondolok, ha be van kapcsolva a gépem akkor megy a weblapom is de, ha kikapcsolom akkor nem megy csak mondjuk az ami az atw tárhelyére fel lenne töltve
2009. nov. 6. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Így hirtelen az jut eszembe, hogy ATW ha engedi, akkor megpróbálsz a külső szerver SQL kiszolgálójához kapcsolódni, ha sikerül, átirányítasz, ha nem, akkormeg maradsz ott. Csak ez sajnos lassítaná a betöltést, főleg ha nem működik a külső gép.
2009. nov. 6. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ehhez nagyon gyors internetkapcsolat kellene.

Esetleg úgy meg tudod oldani, hogy az oldaladnak csinálsz egy "admin" felületet, ahol ki-be tudod kapcsolni az adott tartalmat.

2009. nov. 7. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ha értessz a php hoz /*vagy találsz valakit aki egy kicsit igen*/ meg lehet tenni.

a géperdre web server pl apache. Gyors net/*gyors feltöltés*/ vagy fix ip cím az otthoni gépnek bár az valszeg nem lessz szal ddns /*a legtöbb router tudja + vannak ingyenes ddns kiszolgálók*/

az atw-re a kezdőoldal meg olyan, ami megpróbál kapcsolódni a gépedhez a ddns címen keresztűl ha sikerül oda irányítja át a delikvenst ha nem akkor az atw-n lévő másik oldalra, mondjuk az eddigi kezdőlapra.

De ha valaki már fent van az oldalon és te lekapcsolod a gépet akkor bizony elhasal nála amíg nem megy vissza a főoldalra.

2009. nov. 9. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vok

a vagy fix ip cím

az

és fix ip cím akart lenni csak nem figyeltem

2009. nov. 9. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!