Valaki hozzáértő tudna abban segíteni, hogy mi az a minimum apple sz. Gép amivel már lehet iphone-ra fejleszteni? MOst kezdtem el programozást tanulni, a spórolt pénzem elment a tanfolyamra, de?
....később ugye be kell ruházni egy valamilyen mac-re, mert ugye csak
azon lehet fejleszteni. Nagyon érdekel a mobilprogramozás, ezzel fogok majd fogalkozni, de még nagyon az elején vagyok, de kicsit költséges belevágni. Néztem használtan is, de nem tudom, hogy mi a minimum követelmény egy géptől a fejlesztéshez.:S
Plusz szeptembertől keresek programozás magántanárt Budapesten (sulival beszívtam mert drága, de az oktatás a béka segge alatt.össz spórolt pénz viszont befizetve:-( ). C,C++,C#-hoz ténylegesen értő személyt keresek!!Nem háznál szeretném, hanem vmi kávézóban,mekiben pl. Árról, ha véletlenül lenne jelentkező megeggyeznénk.
Előre is koszi!
Mert lenne dragabb?
Meg nem akarok gepet csak kb anyagilag tudni h mire szamitsak
Amúgy minek neked c#, ha macre object-c vel lehet csak? :D
Amúgy meg magántanár, meg ilyen fizetős sulik nem érnek semmit, ha meg csak papír miatt csinálod akkor megértem. Veszel egy könyvet és gondolkozol. Más nem kell.( jó a google azért elengedhetetlen :D )
Érdemi fejlesztéshez olyan gép kell neked amin el tudod futtatni az éppen aktuális legújabb operációs rendszert, ami most a Lion.
Ahhoz pedig egy C2D-s min 2 gb ramos mac kell. Ilyet használtan 80-90től kapni, főleg first gen macbookokat, vagy white iMaceket.
Én pár napja vettem meg több hónap vágyakozás után a vadiúj Macbook Air-emet, 95%ban programozási indíttatásból. Én is most tanulom csak a nyelvet.
Ha gondolod írj privátot a kérdéseiddel.
Koszi a konkretumokat!:-)irnék privit de nincs olyan opcio a kommentednel!
A tobbieknek:igen a sulit a papir miatt is kezdtem el meg h valaki elmagyarazza.tudom h objective c kell iprogramozashoz,de a suliban a C csalad tagjait tanuljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!