Milyen olyan programok vannak amivel megtervezhetem a weblapom design-át és feltölthetem a lapomra?
Figyelt kérdés
Egy elég egyedi design-t találtam ki, de nem tudom milyen olyan programokkal lehetne azt megcsinálni...2010. aug. 26. 13:18
1/5 anonim válasza:
Hello
Én is foglalkozom weblapokkal, magamnak csinálgatok, és a Web page maker nevű programot használom, ami teljesen vizuálisan használható, vagyis nem kell hozzá nagy hozzáértés sem. Viszont angol nyelvű, de rá lehet jönni mit hogyan kell!
innen le tudod tölteni..
3/5 anonim válasza:
Frontpage elavult, MS Web Expression a FP újabb változatának felel meg.
Kompozer, ha teljesen kezdő vagy, ha valamennyit konyítasz, akkor MS Web Expression, de ha tényleg értesz hozzá, akkor Adobe Dreamweaver mindenképp.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a segítséget, legelőször kipróbálom ezt: Web page maker
2010. aug. 26. 14:46
5/5 anonim válasza:
Sztem a legjobb megcsinálni photoshopban, szétdarabolod, majd css el formázod a html-elt. Esetleg a photoshopból átviheted flashbe is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!