Létezik-e még olyan ember rajtam kívül, aki igazi Commodore Amiga (500,500+,1200) számítógépre ír programokat assemblyben (pl. DevPac)?
#19 (vannak akik értik a kérdést)
Az általad említett fórumon is jártam már, természetesen. Ide tulajdonképpen csak kiváncsiságból írtam, de amint észrevetted elkezdtek egyből savval fröcskölni, hogy miért? Unatkoztak... :-)
A C64-re JPEG gyártó hobbi-programozó haverod foglalkozik az Amiga hangprocesszorának programozásával is?
Amigásan szólva: startup-sequence, azaz végre arról kezd szólni ez a téma, amire hivatott... :-)
#21: Hmmm, úgylátom a hüly*gyerek visszatért... :-)
Menjél már az any*dba a hülye kákán-is-csomot keresek stílusoddal... ...aki akarja megérti a kérdést, de Te se a kérdést, se a tartalmát nem érted... :-) Az oldalakon keresztüli hüly*ségeket meg Neked köszönhetjük, kösz szépen! Igazán boldogíthatnál másokat is... :-)
Nemtom mivel foglalkozik, meg hogy konkrétan mihez ért a srác, mert nekem az Amigás életérzés jócskán kimaradt, mondjuk úgy, hogy csak a szele érintett meg. Szóval számomra gyakorlatilag tökkínai ez az egész Amiga programming dolog :D
Ha dobsz egy PM-et, adok kontaktot :)
#24: (na végre egy ember, pozitív hozzáállással :-))
Annó régen amikor a Commodore gépeket (VIC20,C16,C+/4,C64) elkezdték felváltani a PC-k (Amigát akartam), akkor engem is rábeszéltek a PC-re, mondván a csapból is az fog folyni. Igy engem a PC programozás (Assembly, Pascal, C, C++, stb.) életérzés vitt el a Commodore-os időszak után...
Tehát engem sem csapott meg az Amiga életérzés, csak a szele... :-) ...az utóbbi 1-2 évben vettem néhány Amiga gépet, mert kiváncsi természetű vagyok, és hogy bevalljam ezalatt az kis idő alatt sok örömem volt bennük.
Téged milyen életérzés csapott meg régen és ma? :-)
(megy a PM is)
60% egy elmebeteg...
Ilyen szaralakokat itt a gyk-n, ez hihetetlen.
Egy teljesen normális kérdésbe nekiáll belekötni, elkezdi sértegetni a kérdezőt, és pont, hogy ő kezdi itt verni a mellét.
Ha ilyen típusú emberkét látok az életben, tuti, úgy elverném, hogy elzsibbadna a fél feje...
Senkiházi szaralak.
Kérdező, anno programoztam Amigát, de a C64 volt a fő területem, még talán meg is van az A500-hoz a fénymásolt hardvware-könyv, a chipek címei, regisztereinek kiosztása, stb...
Jó kis gép volt, de egy élet nem elég a kihasználásához, nagyot időt rabló tevékenység. :(
Pc-be már bele se fogtam, pedig érdekes lenne egy ugyanilyen könyv. :)
Most van 6db C64-em, azokkal élvezkedek, retrózok, szerintem simán bevinnének a diliházba. :)
Hello!
Igen én asm-al foglalkozom.
Ha még érdekel, vagy bárkit itt, írjon ha tud.
Tartsanak össze azok akik még igazi kódolással foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!