Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kliens oldali javascript, ADO...

Kliens oldali javascript, ADO adatbázis kapcsolat. Miért küld hibát, ha a ConnectionString-be beleveszem, hogy "Integrated Security=SSPI"?

Figyelt kérdés

Egy MS Access (mdb) fájlt szeretnék javascriptből használni, minden fájl a gépen van, nincs külön szerver.

Kb. ez a lényeg:

var cn = new ActiveXObject("ADODB.Connection");

var strConn="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=c:\\xy.mdb;Integrated Security=SSPI";

cn.open(strConn, "","",-1);

Az open-nél ilyen hibát dob:

"Hiba: A többlépéses OLE DB művelet hibákat okozott. Ha vannak, ellenőrizze az OLE DB egyes állapotértékeit. A program nem hajtott végre műveletet."

Ha kiveszem az Integrated Security részt, akkor megkérdezi, hogy engedélyezem-e a kapcsolódást, és akkor működik. De nem szeretném, hogy folyton kérdezgesse.

A gépen van:

XP SP3

MS Access 2007 (2003-as mdb-be mentettem az adatbázist)

IE 8

Mi lehet a gond? :(

2013. szept. 5. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez valami böngésző-beállítási para lesz.

De alapból valami hihetetlenül elcseszett megoldás ez, hogy JS-ből akarsz a felhasználó gépén mdb-hez hozzáférni..

Mit akarsz megvalósítani?

2013. szept. 10. 18:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Egy olyan térképes nyilvántartást, ami a google maps-et használja. Szerver nincs, minden fájl helyben van.

Milyen más lehetőség van erre kliens oldalon? Szerintem kliens oldalon elég macerás bármilyen fájlhoz hozzáférni.

2013. szept. 11. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!