Hogy tudnék egy ilyen programot írni c-ben?
Szeretnék egy olyan programot írni, mely kiolvassa a Mozilla előzményeit és kiírja egy html file-ba.
Már megtaláltam melyik file tárolja az előzményeket csak az a baj, hogy az a Mozilla esetében egy .sqlite fájl és abból nem tudom kiolvasni az adatokat.
Ti hogy állnátok neki?
Tényleg úgy kell terjeszteni a Google-t mint anno az evangéliumot: [link]
Ez volt az elsö találata a 'sqlite c' szókapcsolatra.
én egy más oldalról közelítettem volna a dolgot, feltételezve, hogy neked az eredmény számít, és nem a cé programozás
Nem, nem. Nekem mindenképpen a programozás rész számít.
Na jó. Elárulom pontosan mit szeretnék. Láttam egy kis programot, [link]
(NEM reklám), ami képes 4-5 féle böngésző előzményeinek a megjelenítésére és azt akár le is lehet menteni html-ben is többek között.
A kérdésem arra irányult volna, hogy ez az ember, hogy csinálja. Én már az elején elakadtam, mivel nem vagyok egy szinten ezzel az emberrel aki ezt csinálta(ez mondjuk nyilvánvaló).
A programja sajnos nem open source-os, így feltételezem nem is árulná el.
aha
hát ez nekem is megvan, gondolom úgy készül, hogy a felsorolt böngészőkhöz egyesével írja meg a támogatást, úgy, ahogy kell, esetedben pl. tényleg egyszerű sqlite libraryvel
nyilván nincs ilyen hogy
void ExtractBrowsingHistory(BrowserType browser);
-> profit
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!