Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nulláról meg lehet tanulni...

Nulláról meg lehet tanulni Androidra appot írni?

Figyelt kérdés
Van valami vizuális android app fejlesztő? Amin ha elkezdek bohóckodni akkor utána mélyebben bele tudom ásni magam?

2013. aug. 29. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindent a nulláról kezdünk. :)

Van vizuális Android app fejlesztő:

appinventor.mit.edu

2013. aug. 29. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva az android studio sem olyan bonyolult dolog.
2013. aug. 29. 20:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, töltöm le, megpróbálom.
2013. aug. 29. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Java-t kell hozzá tudni, ha bele akarsz mélyedni.
2013. aug. 30. 22:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, bonyolult, JAVA-hoz sem értek, a nullát, azt szó szerint értettem. Sajnos bonyolult, elkezdtem tutorial videot, ugy sem értem. :( Buktam a programozást sajnos.
2013. aug. 31. 08:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem buktad, ne add fel ilyen könnyen! Ne a Javával kezdd, hanem mondjuk inkább valami egyszerűbbel, pl. Pythonnal. Ha már érted és van benne valamennyi tapasztalatod, na akkor kezdd csak el a Javát. És ha megfogadsz egy tanácsot, programozást soha ne videóból tanulj. Inkább könyvekből. Egy könyvet valószínűleg olyasvalaki ír meg, aki tud rendesen fogalmazni és magyarázni, de egy videónál ez nem feltétlen igaz. Én legalábbis ezt tapasztaltam.

Javához ajánlom a "Tanuljuk meg a Java programozási nyelvet 24 óra alatt" c. könyvet. Érthető és mindent az elejéről épít fel.

Sok sikert, és ne add fel egykönnyen!

2013. aug. 31. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem se vidók.

Könyvek jók (torrenten is vannak), vagy akár ingyenes internetes tutorialok, azok is jók.

Csak ezek legtöbbje angol nyelvű, erre készülj fel.

2013. szept. 1. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Csak a nulláról lehey megtanulni, ugyanis senki sem születik programozói tudással.

Valóban buktad a programozást, de nem a tudásod, hanem a hozzáállásod miatt...

Pontosabban igazából emiatt mindent buktál az életben egy szar gyári melón kívül kb...

2013. szept. 2. 08:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Emese.
2013. szept. 2. 08:27
 10/10 anonim válasza:

ne appinventorozzál!!

nagyon szar!!!

elvileg mentettem valamit de nem mentett mert egy szar.

2016. okt. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!