Tudtok olyan programot amivel tudok csinálni játékot pc-re meg androidra?
Kombó:
1. Kedvenc programnyelvedhez fordító
2. Notepad++ / esetleg kedvenc programnyelvedhez IDE
3. Gimp
4. esetleg Blender
Ott a game maker vagy az unity3D program.
Ezek használata gyorsabbá teszi a fejlesztést.
Bírom ezeket a:
1. Nem tudok programozni.
2. De akarok.
3. Nincs időm megtanulni.
4. Nem is akarok megtanulni.
5. De legyen egy program, amelyik megcsinálja helyettem.
6. És valaki mondja meg a tuttit, hogyan kell.
7. De az alapfogalmakkal sem vagyok tisztában és nem is akarok.
8. A lényeg, hogy kell, minden erőfeszítés, fáradtság és időráfordítás nélkül.
@iostream:
Nekem nincs bajom az IDE-k, stb. olyan feature-eivel, amik a tucatfeladatokat megoldjak, pl. megkeresik egy valtozo osszes elofordulasat es atnevezik, 120 elofordulas esetben pl. erre valoszinuleg ramenne min. 1 oraja egy programozonak, stb. De ettol a programozas (ha nem ganyolas es favagas szinten uzik, mint en...) kokemeny intellektualis munka. Vajon nem tunt fel meg az ilyen "irjatok meg a tuttit a programozasrol A-tol Z-ig 4 mondatban, ugy hogy ertsem es ne kelljen semminek utananeznem, utana pedig valami progin osszetudjam kattintgatni es kesz..." emberkeknek, hogy a programozok nagy resze 3-5+ evig jart egyetemre, evekig gyakorolt, mire eljutott valamilyen technologiaban egy bizonyos szintre, akkor ok miert tudnanak egy hetvege alatt "csalasprogit" irni, csak ugy. En is fel teszek mar egy kerdest, hogy hogy tudnek erettsegivel szivinfarktust kezelni hazilag vagy megmondhatna valaki, 4 mondatban, hogy kell 1 milliardot keresni ugy, hogy kozben semmihez nem ertek es nem is akarok megtanulni, csak pottyanjon az olembe stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!