Hogyan kezdjek hozzá a programozáshoz?
Figyelt kérdés
melyik programot használjam ami nem túl bonyolúlt de nem is gagyi? és a programozási nyelv valahol nincs leírva röviden ? guglin kerestem és röpke 200-500 oldalad leírásokat hozott ki amibe nagyon alapoktól kezdi nekem vmi rövid kéne amiben tömören le van írva minden fontos dolog2009. okt. 27. 15:59
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Kezdésnek mindenképpen a Microsoft Quick basic- jét ajánlom.Itt megtanulhatod hogy miről is szól egyátalán a dolog.
3/8 anonim válasza:
Használj c++-t van hozzá a neten 1291 oldalas könyv nagyon könnyű bárki megtanulhatja.
4/8 anonim válasza:
PHP vagy html, ezek egyszerűek, és van is hasznuk. Vagy JS
5/8 anonim válasza:
Szerintem HTML, majd PHP.
Ottvan még az AUTOIT. Bár, kezdésnek a legjobb a BASIC vagy a PASCAL :)
6/8 anonim válasza:
Az előző válaszadók mind tévednek. Az elmélet megértéséhez én a Brainfuck nyelvet ajánlom(csak 8 parancs. a logikát nagyon fejleszti persze kezdőként nem fogsz benne bonyolult progikat írni). Utánna jöhet a C# vagy ha játékokat akarsz akkor Game Maker 7 (gamemaker.hu). Ha ezek nem mennek akkor Basic. Utánna PHP mert abban könnyen lehet hasznos programokat írni.
7/8 anonim válasza:
Visual Bsic/Delphi, én otthon a semmiből tanultam meg. delphi.about.com [link]
8/8 anonim válasza:
Brainfuck kal kezdeni az azé merész:D:D
amúgy a delphi basic az jó kezdésnek.
C++ elött inkább C aztán majd jöhet, nem hiszem hogy egy ilyen durva objektum orientált nyelvel kellene kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!