Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudtok ingyenes és szabadon...

Tudtok ingyenes és szabadon használható alkalmazásikonokat, amiker használhatnék az alkalmazásomban?

Figyelt kérdés
Éppen ilyeneket keresgélek, vektorgrafikát, ha lehet és szabad felhasználású licensszel. Ha valaki tud ilyenről, küldjön egy linket. Köszönöm!

2013. aug. 4. 14:09
 1/6 ejbenjaro ***** válasza:
Nézd meg ezt: [link]
2013. aug. 4. 17:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget, egyelore nem tudom megnyitni az oldalt a "Nagy Kinai Tuzfal" mogul. Este odahaza VPN-en keresztul megoldom.
2013. aug. 5. 04:57
 3/6 acutefox ***** válasza:

Magad is csinálhatsz, gyors, egyszerű:

[link]

[link]

[link]

[link]

vagy, ha kész kell:

[link]

(gúgl?)

2013. aug. 5. 11:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a masodik valaszt is, szorgalmasan kinoztam a Google-t es a Binget is, de mindenfele biciklis, fagyis, repulos ikont kaptam. Az alkalmazas, amit irok hardverek adatait olvassa ki, ehhez illo ikonok kellenenek.
2013. aug. 5. 12:17
 5/6 ejbenjaro ***** válasza:
Tehetsz egy próbát a deviantart.com-on is, illetve a gnome-look.org, vagy kde-look.org weboldalakon.
2013. aug. 5. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb választ is, nagyából sikerült összeválogatni azt a 10-12 ikont, amire szükség lesz, részben nekem kell rajzolni, részben "újrahasznosítok" a fenti oldalakról.
2013. aug. 6. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!