Hogyan tovább? (php)
Figyelt kérdés
Letöltöttem a wampservert, hogy a gépen ellenőrizni tudjam a php kódokat, és gyakorolni tudjak. Kezdő vagyok.
Szeretném megkérdezni, hogy mi teendő akkor, hogy ha próbálom ellenőrizni, és semmi nem történik, olyan mintha le sem töltöttem volna. Pedig, ha beiroma localhost - ot a böngészőbe, kiadja a wamp-os oldalt. Mit rontottam el?
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. júl. 23. 18:50
1/6 A kérdező kommentje:
* hogy ha próbálom ellenőrizni a php kiterjesztésű filet.
- ezt kihagytam véletlen a második sorból
2013. júl. 23. 18:58
2/6 anonim 

válasza:

Pontosan hogy "ellenőrzöd" azt a php fájl? Hol van az a php fájl? Mit írsz be a böngészőbe? stb.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál :) Már sikerült megoldanom a böngészősávból hiányzott a localhost/valami.php. csak a valami.php volt benne :)
2013. júl. 23. 21:04
4/6 anonim 

válasza:

index.php index.html alapból betöltődik, a többi nem
5/6 PHP de kóder! 

válasza:

"index.php index.html alapból betöltődik, a többi nem"
ez igy ilyen formaban nem igaz
ez az apache beallitasatol fugg
6/6 anonim 

válasza:

"alapból"
a beállítás ilyen alapból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!