Törölt index. Html fájl? Most hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Töröltem véletlen az index.html fájlt a honlapom fájlaiból és most a kezdőoldal egy üres fehér lap.Eddig se volt rajta semmi adat meg semmi,mert még üres a honlapom,de most már azt se jelzi ,hogy létező oldal lenne,meg semmi..2013. jún. 15. 18:16
1/5 anonim válasza:
Meglepő lesz a megoldás: tölts fel egy index.html fájlt.
2/5 A kérdező kommentje:
És,ha nincs ilyenem?
Nem tudom honnan kéne olyat előszednem...
am. mostmár ezt írja ki:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.23 (Unix) Server at csifu.com Port 80
Én csak egy tárhelyet vettem domainnel.Onnan töröltem az index fájlt.akkor most honnan vegyem elő,ha csak ott volt olyan fájl?(tudtommal)
2013. jún. 15. 18:21
3/5 anonim válasza:
Nyitsz egy Jegyzettömböt és elmented az üres fájlt index.html néven, aztán feltöltöd a szerverre.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen,de ettől még üres a kezdőoldal..eddig az INTERWORX kezelőfelület írt ki nekem itt dolgokat,hogy hol lehet belépni a kezelőfelületre stb..most meg üres az egész lap
2013. jún. 15. 19:46
5/5 tabaki válasza:
Szerintem keresd meg a szolgáltatódat. Fizettél, biztosan segítenek. Egyébként nyilván rakhatnál ide bármit, tehát magad megírhatnád a teljes oldaladat, de ezek szerint te az ő rendszerüket akarod használni. Azt meg csak ők tudják, mi volt ott eredetileg. Vélhetőleg valami szabványos egyenoldaluk, úgyhogy nincs kizárva az sem, hogy találsz egy erre szolgáló gombot is valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!