Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi ez a index. Html fájl?

Mi ez a index. Html fájl?

Figyelt kérdés
***** Kb 10 percenként azt csinálja a laptopom hogy eltűnik minden csak a háttérképet látom (Tálca is eltűnik) és pár másodperc múlva megjelennek az ikonok meg a tálca, a megnyitott ablakok (Pl böngésző) egy program nem válaszol hibaüzenettel bezárnak és a Windows kidobja a fent linkelt ablakot. Még mi ez? Nagyon idegesít már ez. Ezt a kérdést is másodjára fogalmazom meg mert előzőleg a laptopon tettem kísérletet a kérdés kiírásához de mielőtt befejeztem megint eltűnt minden és kijött ez a index.html-es sz@r.

* Automatikusan eltávolított tartalom.

2012. nov. 24. 21:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, úgy látszik hogy bedöglött a Dropbox és nem hozza be a képet. Itt van egy másik linken: [link]
2012. nov. 24. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Az F:/ meghajtó micsoda? Merevlemez partíciója, lemezmeghajtó, vagy valamilyen külső háttértáré?

Lehet hülyeség, de látatlanban én arra tippelnék hogy egy autorun elindult egy külső forrást megnyitva, és ott egy oldalt szeretne elindítani. De mivel már nincs csatlakoztatva, ezért nem találja. Hogy mi van rajta azt nem lehet így megmondani, legrosszabb esetben akár kártékony dolog vagy adatokkal való visszaélés is szóba kerülhet.

2012. nov. 24. 21:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a külső merevlemezem jele amit ha csatlakoztatok a laptophoz akkor nem a Windows hanem a Smart Security írja ki 10 percenként hogy potenciális kártevő viszont a külső merevlemezen rákerestem erre az index.html fájlra de nem találtam meg.
2012. nov. 24. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:
rejtett
2012. nov. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!