Most kezdtem el a Python nyelvet. Elmentettem fájlba egy rövid programot, de sehogy se tudom betölteni. Akárhogy próbálom megadni a helyet, mindig syntax error. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 17:19
21/27 anonim válasza:
A 2.x és 3.x-es Python verziókban különbözőképp van a print függvény. (Meg lehet az összes függvény is.)
Egyikben print("valami") másikban print "valami" a helyes szintaxis. Nem tudom pontosan.
Milliószor volt már ez is GYK-n. És ha rögtön az elején leírtad volna a kódod, egyből megmondtuk volna.
22/27 anonim válasza:
"Azt elsőre is tudtam, hogy hiba van benne :D
Viszont hogy hol, azt még nem írta le senki. Na mindegy, inkább fórum"
LoL, te tényleg ekkora hülye vagy??
3 órát kellett könyörögni, hogy egyáltalán leírd a kódodat...
Aztán még utána is hisztiztél, hogy a hiba nem a kódban van...
Szerintem erősen pályát tévesztettél ezzel a programozás dologgal, a bolti eladó is szép szakma...
23/27 tabaki válasza:
Szerintem a fórumon tárt karokkal fogadják az agresszív dedósokat. Meg ott ugye, értenek is hozzá... Zavart éreznek az Erőben, mint Yoda mester, és máris lökik látatlanban, mi van a Galaxis túlsó ficakjában.
24/27 A kérdező kommentje:
Megoldódott :)
Azért kösz
2013. júl. 20. 15:05
25/27 tabaki válasza:
Kimondhatatlan rejtélyre kimondhatatlan megoldás.
26/27 anonim válasza:
ha netán vki idetalál, nehogy tudja mi volt a baj...
27/27 anonim válasza:
Áh, mivel a sem a kérdésben, sem a leírásában nem szerepel a konkrét probléma, senki nem fog idetévedni. Ez a topik egy újabb felesleges rekordhalmaz a GYK adatbázisában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!