Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megéri a mai világban programo...

Fűrészke007 kérdése:

Megéri a mai világban programozónak tanulni?

Figyelt kérdés
Mennyit kell hozzá tanulni?Hány év?Könnyen ellehet helyezkedni?Mennyi a kedző fizetés?Marad idő családra,barátokra?
2013. júl. 16. 17:15
1 2 3
 11/27 SimkoL ***** válasza:
Azért emeltem ki a CNC esztergályost. Nem csak kimondottan kétkezi munka. Egy CNC esztergára a programot is meg kell írni valakinek :) Ahogy elnézem van rá kereslet.
2013. júl. 17. 09:50
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig azt érdemes tanulni és azzal érdemes foglalkozni ami érdekel és amit szeretsz. Lehetsz te jól fizetett esztergályos, ha az életed elunod közben és inkább minden este részegre iszod magad, hogy el tudd viselni. Vagy lehet agyad a programozáshoz, ha csak stresszelsz tőle a végén, mert frusztrál, hogy egy apró hibát képtelen vagy megtalálni. Nagy általánosságban az az igazság, hogy mindenki abban a legjobb amit szívvel-lélekkel képes csinálni.
2013. júl. 17. 10:51
 13/27 iostream ***** válasza:
100%
Amit az utolsó mond, az a kulcsfontosságú. Az a lényeg, hogy amit csinálsz azt szeresd csinálni. Különben nem fogod tudni sokáig. Persze szakmát lehet váltani menet közben is, de a nagy változások nagy erőfeszítsét igényelnek, tehát nagyjából be kell lőni, hogy mit akarsz. No meg fel kell mérni, mihez van tehetséged. A kétkezi munka nem megy mindenkinek, én elunnám az életem, ha azt kéne csinálnom, és a kézügyességem sem tökéletes. Másnak meg nincs agya a billetyűzetet püfölni. Erről szól a társadalom, munkamegosztás. Mindenki csinálja azt, amihez affinitása van (és szükség van rá, lásd szabadbölcsészet).
2013. júl. 17. 11:24
 14/27 A kérdező kommentje:

Igen,én is azt akarom csinálni amit szeretek.

És ez érdekel is.Bár nem tudom x év múlva megbánom-e vagy sem.Esetleg valaki tud egy linket,ahol mondjuk meglehet tanuli egy programnyelvet,vagy valami letölthető könyv?

Így a nyáron kicsit rátérnék a témára.

2013. júl. 17. 18:57
 15/27 anonim ***** válasza:
2013. júl. 17. 19:04
 16/27 A kérdező kommentje:

ÓÓó.Köszi:) Melyik a legkönnyeb? Pascal?

Elég egy érettségi,hogy elmennyek dolgozni?

2013. júl. 17. 19:47
 17/27 anonim ***** válasza:
63%

"Elég egy érettségi,hogy elmennyek dolgozni?"

xD

2013. júl. 17. 22:01
 18/27 A kérdező kommentje:
Most mi a bajod?Azért van az oldal,hogy megkérdezzem nem?..
2013. júl. 17. 22:15
 19/27 anonim ***** válasza:
Jogos. Semmi bajom nincsen, de szerinted kapsz komoly munkát csak érettségivel? Bár mondják hogy programozásban a papír nem számít annyira stb, de egy komolyabb helyen kell.
2013. júl. 17. 23:23
 20/27 anonim ***** válasza:
Én a C-t javaslom, utána a C#-pot.
2013. júl. 17. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!