Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozónak kell ismerni...

Programozónak kell ismerni valami képszerkesztőt? (ps)

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem kell, de szerintem a szakmájából adódóan ismer. Én pl ismerek párat és programozó vagyok.
2013. jan. 19. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha grafikus programot csinál (pl.: játék).
2013. jan. 19. 19:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kell, de érdemes. Nem kell profi grafikusnak lenni, de egy Paint.NET legyen kéznél azért mindig.
2013. jan. 19. 19:30
 4/11 A kérdező kommentje:
értem :-)
2013. jan. 19. 19:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Különösebben nem, de felhasználói szinten alapvető dolgokra szükséged lehet, ügyfelekkel való kommunikáció, vagy például dokumentáció készítése során. De nem kell tudnod szép képeket csináltatni, elég ha jól szemléltetnek :)
2013. jan. 19. 19:54
 6/11 iostream ***** válasza:
Nem.
2013. jan. 19. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit jelent az, hogy "ismerni".

Ha arra gondolsz, hogy komolyan használni, akkor nem.

Egyébként egy programozó amúgy sem foglalkozik grafikák készítésével.

Esetleg UML ábrákat rajzol, de arra vannak speciális szoftverek.

2013. jan. 19. 23:01
 8/11 anonim válasza:
Hát én most kezdtük el a tanulni a programozást és kell használnunk képszerkesztőt is!(Corel nevű progi)De én webmesternek tanulok.
2013. jan. 20. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát, azért a webmesterkedés csak jóindulattal nevezhető programozásnak..
2013. jan. 20. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:

A webfejlesztés viszont annál inkább, és ott azért marhára nem árt, ha bizonyos elemeket grafikailag magad is kivitelezni tudsz minőségileg, mert egy nem kimondottan nagy projektben nem feltétlenül lesz grafikusod. Nem árt, ha össze tudsz hozni egy minimál jellegű ikont vagy gombot, olyat, ami pár perces munka. A komolyabb grafikai feladatokra persze célszerűbb rendszeresíteni egy grafikust vagy megrendelni őket például Fiverren öt dollárért párnapos határidővel. Az sem elhanyagolható, hogy kész grafikáknál is szükség lehet kisebb módosításokra, egyszerűbb vagdosásra, színállításra, és egy ilyen feladatért megint csak ágyúval verébre lövés lenne mozgósítani egy grafikust.

Semmit sem _kell_ ismerni, de minden plusz ismeret az előnyödre válik.

2013. jan. 20. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!